Wednesday, 12 June 2013

Serius Cool - Playstation 4 (16 Gambar)


Hnghhhhhhh!!

Kami sangat miskin sampai tak mampu nak beli PS3. Sedar-sedar PS4 akan mula dijual penghujung tahun ini. Konsol terbaru Sony ini mempunyai rekaan monolitik seakan PS2 generasi pertama. Alat kawalan PS yang ikonik sekali lagi diberi perubahan dengan kehadiran pad sesentuh terbina. Nampak gayanya kena sart kumpul duit. Skip PS3 dan beli PS4 terus. Ada beberapa game yang nampak menarik di konsol terbaru ini seperti Assassin Creed 4 Black Flag dan Tom Clancy's Division. Harga saranan bermula dari USD 399 (RM 1255) sebuah. DO WANT!



Laporanasal Playstation

27 comments:

  1. arghh kene start kumpul duit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rege sama ja mcm ps3 bro :)

      Free Download Majalah, TV Series, Anime & Watch Anime Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
    2. update la obe..da 2 hari derr xde update

      Delete
  2. fuhhhh... bila nk sampai malaysia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh! cool stuff I think ni lebi better than Xbox one! suke kali aku sama P4 cume masi December jom! Coba cek leh di sini reviewnya http://www.pricepanda.com.my/sony-playstation-4-pid1517664/

      Delete
  3. cun...tak sabaq aih nak beli....

    ReplyDelete
  4. ni campur duti import, cukai kerajaan, gst sst apa st lagi la, mau2 harga dekat rm2k... terpaksa la beli console micro genius

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik kau main brick game je. 10 hinggit je

      Delete
    2. PS4 pun ada cukai ke nak masuk M'sia? Sigh...

      Delete
  5. gila ar.....mari lihat blog baru saya
    http://mambomacho.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. weyh obe aku lg miskin & sedey.. taktau PS tu binatang ape?? >_<

    ReplyDelete
  7. main tak makan pun aku boleh kalau dapat benda ni

    Tonton Online Drama Teduhan Kasih Full Episode
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/tonton-online-drama-teduhan-kasih-full.html

    ReplyDelete
  8. korang dah like Nuffnager Malaysia untuk tingkatkan jumlah klik iklan?
    Jom like.. Ni komuniti kita
    Nuffnanger Malaysia
    Realiti dan Fiksyen

    ReplyDelete
  9. korang dah like Nuffnager Malaysia untuk tingkatkan jumlah klik iklan?
    Jom like.. Ni komuniti kita
    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen

    ReplyDelete
  10. bila dah start beli PS4 nie, TV pun nak kena tukar kasi effect 4000 tu nampak. PS3 still relevent lagi. Kat JB yang slim 500gb harga semua bawah RM700

    ReplyDelete
  11. pergh Obe sama la ngan gua... Skip PS3 dan beli PS4 terus.
    haha.. gua ada PS1 slim, PS2 slim.. nampak gayanya kena skip PS3 la... sory PS3.

    ReplyDelete
  12. Nampak bijak dan kena-mengena komen kat sini. Baca pun best. Harap anonok tidak akan dikembalikan selama2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenaqnya depa yang komen ayat Hardcore dah berubah jadi sopan santun skit bila anon di hapuskan. bila diaktifkan balik, hardcore macam besa sebab org xkenai.

      Delete
    2. Ok.Aku paham maksud kau.Mungkin Purnama Malam sebenarnya adalah anon bisjut dan royi.

      Delete
  13. jost to Ps4 beli akan pasti ai
    lihat dulu ini lemari pakaian minimalis harga murah
    http://www.lilikjatijepara.com/lemari-pakaian

    ReplyDelete
  14. mati xbox matii!!

    Free Movies Download
    http://harumovies.huruhara.net/

    ReplyDelete
  15. menghabiskan duit ajo playstation ni..

    Leggings Itu Lucah. Jangan Memakainya Di Khalayak Ramai.
    Sebarkan fakta ini kepada ahli keluarga dan rakan taulan kita.
    http://leggingseksi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Jom LIKE Nuffnanger Malaysia. Boleh tingkatkan EARNINGS dan jugak pageviews. Dengan komuniti Nuffnanger Malaysia, korang akan di groupkan dengan beberapa blogger lain untuk memudahkan EARNINGS ditingkatkan. Untuk maklumat lebih lanjut, jom like Nuffnanger Malaysia dulu
    Realiti dan Fiksyen
    Nuffnanger Malaysia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails