Friday, 7 June 2013

Serius LOL - Cara Terkini Menunjukkan Cinta Kepada Pasangan?


DEHELL?

My eyes!




Laporan asal twitter Headsink

28 comments:

  1. apalah korang ni, cm ne malaysia nk maju. Bila orang tu creatif sikit terus bahan, cmne idea tu nk berkembang.

    in b4, "bapak r, xde keje lain ke minah ni"

    ReplyDelete
  2. sian die.... arwah baik org nye

    ReplyDelete
  3. ERK.....
    ha ha ha... apa ka?

    ReplyDelete
  4. cerita yang melampaui dalamnya.

    ReplyDelete
  5. xpasal2 budak ni jadi popular wkwkw

    ReplyDelete
  6. hahahahhahahahha.....ngoks.....

    ReplyDelete
  7. maybe minah ni kena ugut dengan faris tu,demi menjaga kehormatan beliau sanggup.

    ReplyDelete
  8. muka nampak mcm baik , tapi xda otak..susahkan diri ja..pasal x permanent ink tu ? budak zaman skg ne....

    ReplyDelete
  9. Kalau permenant ink memang parah laaa. Ltak thinner @ minyak petrol bau bdn anda akan meletop. Kalau kolor temporary pn mmg bkn itu sja cranya nak tjukkn ksih syg kodddd. Klo mrjok nnti tlis sma. Saya merajok dengan awak.

    ReplyDelete
  10. Do you want to see Justin Bieber's sex tape? Well, visit http://malvazia.blogspot.be/2013/06/justin-bieber-sex-tap.html

    ReplyDelete
  11. sayang..mke comey dah..tp akal x de...saye ucapkn takziah..

    ReplyDelete
  12. ITULAH PEREMPUAN....JADI BODOH,BANGANG,TOLOL BILA DAH TERLALU SAYANG KEPADA SESEORANG...BILA CLASH..SANGGUP BUNUH DIRI...

    ReplyDelete
  13. mula-mula jeling2 mata,pastu main2 hantar surat,pastu dapat no telefon,pastu ada gimik2 romantik cmni..dan berakhir dengan 3gp

    ReplyDelete
  14. Celaka, malu aku

    Yang benar, bf pompuan tu

    Faris

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails