Friday, 21 June 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish : Menu Makanan Yang 18SX


Typo!

Ini typo ke atau memang tak tahu eja?




Laporan asal @ShyanaZikri

22 comments:

  1. Replies
    1. hahaha lucah~
      Free Download Majalah, TV Series, Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. Nasik Patprik,
    Nasik Pepet..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. pipet la siot.. ataupun pipette...
      haha first time dgr apparatus ni pn ada gak terfikir psl ni

      Delete
    2. Apparatus makmal tu Pipet ejaannye, I rse...btw, this funny..#LOL

      Delete
  4. Korang semua salah, ini adalah Nigga Vagines versi Lamb Chop

    ReplyDelete
  5. Black Pepet... pergh klu mkn ni, syok pn ada, terbakar pn ada. haha

    ReplyDelete
  6. Eeee.. X sanggup nak tgk la

    cuba tgk gambar2 ni

    Subhanallah.. Ngerinya



    ReplyDelete
  7. tempat (titik dll) yg letaknya di antara dua tepi (batas, benda, dll), bahagian di antara hujung dgn pangkal, lwn tepi (hujung): ia berdiri di ~ bukan di tepi; di ~ jalan mereka itu berdiri pula sejurus sambil melayangkan mata ke sana ke mari; 2. seperdua dr, separuh: hingar bingar itu terus-menerus hingga ke ~ malam; ~ dua satu satu perdua; ~ dua puluh lima belas;

    Macam tak boleh google

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko eksplen ape ni joned.ko imagine p***t itam dah la.

      Delete
  8. pepet ni istilah tatabahasa daa. 'E' pepet contohnya pada perkataan 'petai'. 'E' taling pula ialah bagaimana kau bunyikan huruf 'E' bagi perkataan 'pensel'

    ReplyDelete
  9. hahahahahahha... sampai berair mata ak gelak.. cm ne lk blh ke pepet g nye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails