Wednesday, 19 June 2013

Serius Cool - Digilis Lori Tetapi Tidak Mati : Silap Mata Penn dan Teller


Win!

Kami meminati siri TV Penn and Teller Bullshit kerana ianya one of the best show you can watch on YouTube. Hari ini mari lihat sebuah skill silap mata digilis lori tetapi tidak mati yang dilakukan mereka pada tahun 1990. Cuba teka bagaimana ianya dilakukan!


IN B4 "ini sihir jin kafir!"

7 comments:

  1. Replies
    1. lalang~

      Free Download Majalah, TV Series, Anime & Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. dia dh tunjuk kot cara.tayar yg lori tu pijak teller adalah belon shj.sebelah sana diorang letak pemberat(besi yg diikat pd body lori) yg byk utk pindahkan berat lori ke kanan.so,sblh kiri tu xde apa2 beban pun

    ReplyDelete
  3. meh aku langgar gune krete aku tgok..penyek ke tak..huhu

    ReplyDelete
  4. Tambah pendapatan Nuffnang? Dah Like page Nuffnanger Malaysia? Jom Like sekarang untuk tambah earnings..

    Senarai Kereta Milik Rosmah atau..

    Nuffnanger Malaysia




    ReplyDelete
  5. Trik guna tayar belon ni dah lama sangat, malah penggunaan tayar belon adalah antara protoype terawal untuk kereta kebal sebab boleh lanyak apa saja bentuk permukaan kasar dan menampung berat yang banyak dalam satu masa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails