Wednesday, 26 June 2013

Serius LOL - Notis Barang Hilang Paling Pasrah Dan Islamik


Amin

Ini nak marah tetapi banyak bersabar punya orang!




Laporan asal Twitter AizadZahar

19 comments:

  1. Memang pasrah gila siap bagi casing.. Tapi pakai barang curi tak rasa bersalah ke wahai pencuri? Hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu dia pikir akhirat takkdanya dia jd pencuri...so kurang berkesan ayat tu :)

      Free Download Majalah, TV Series, Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. hahaha gile pasrah..semoge pencuri di beri hidayah dan cahaya keinsafan..tak cukup cahaye,aku tolong simbah gune spotlight

    ReplyDelete
  3. nasib bukan aku yang curik tab dia. kalau aku yang curi, aku dah amik casing tu, barang free sapa taknak. aku siap tinggalkan notis lagi "terima kasih di atas tab dan casing, boleh bagi charger sekali tak?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn takat barang je free bro.... DOSA pon dpt free jgk bro... tu yg best tu.. ye dok??

      Delete
    2. Mahkamah akhirat itu pasti..takutlah kamu akan dosa dan pembalasan yg buruk bagi org2 yg zalim..mohon di jauhkan..

      Delete
  4. Ni reverse psychology ni..

    ReplyDelete
  5. anon changlun adalah pencuri nyeeaa

    ReplyDelete
  6. dalam casing tu mesti ada virus anthrax.... just saying

    ReplyDelete
  7. Okay.Ini tahu dekat mana!

    Apartment Baiduri Shah Alam.

    ReplyDelete
  8. kehilangan barang memang tidak menyenangkan, komentar juga dong di blog saya myfamilylifestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  10. bagus level iman dalam dada nih!

    HairanBlog

    ReplyDelete
  11. Last update 26 june hari ni dah 28 june. Obe ok? Sihat? Ke pi beratur beli ticket johor lawan kelantan nih. Up date la jgn malas mcm garfield.

    ReplyDelete
  12. ni taktik lah, pencuri amek casing tu, then kantoilah sape yang curi tab tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails