Thursday, 11 October 2012

Serius Cool - Kia Optima Edisi Adiwira Batman (12 Gambar)


Batman suka K-Car?

Pihak DC dan majalah RIDES menghasilkan sebuah Kia Optima edisi Batman hari ini.  Kia Batman ini sebenarnya sebuah Kia Optima SX yang diberikan sentuhan kustomasi khas. KIA Batmobile ini akan dilelong kepada orang ramai dan hasil lelongan akan diserahkan kepada badan amal We Can Be Heroes. Jika anda di New York kenderaan ini boleh dilihat di New York Comic Con sehingga hujung minggu ini.  



Laporan asal GothamKnights dan RIDES

92 comments:

  1. Hari ni saya ingin mengatakan FIRST!!! kepada anon yg mencarut plz go die.. ruangan telah disediakan dibawah. bincangkan. saya nk sambung bawak lori. TATA!! pon pon!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak oreo?

      Delete
    2. puuuuiihhhhhhhhh

      Delete
    3. nak biskut?

      Delete
    4. nak biskut?

      Delete
    5. Tahniah sbb 1st. Nah kote.

      Delete
    6. yeahhh.!!!
      #anon rage

      Delete
    7. hi

      saya berminat nak beli kereta ni ..kat mane ade jual..duit saya bnyk sngt x tau nk buat ape..lgpun saya batman..kene pkai kereta batman..xkan nak naik basikal pulak..thanks

      Delete
    8. SAYA selalu mengalami mimpi basah. Begitupun, yang menjadi masalahnya, saya gemar melakukan onani sekurang-kurangnya sekali seminggu.

      Bagaimanapun, jika tidak melakukan onani, saya pasti mengalami mimpi. Pernah saya cuba berhenti melakukan onani, tetapi saya kembali mengalami mimpi basah sehingga tiga kali.
      Saya buntu untuk menangani masalah ini. Harap doktor dapat memberi pandangan dan pendapat terhadap masalah ini.

      LELAKI KELIRU

      Semenyih, Selangor

      Delete
    9. mimpi obe ke smpai terpancut?

      Delete
    10. tolong la komen pasal entry... aku merayu... ni pasal mimpi la terpancut la onani la nak biskut la mcm sial.

      kereta kia versi catwomen takder ke

      Delete
    11. DIKEHENDAKI! 1000 RAKYAT MALAYSIA UNTUK BERI RESPONS KEPADA BAJET 2013

      klik link atas..scroll bwah skali..korang boleh komen psal bajet 2013..hentamlah apa2...sekian..

      Delete
  2. Replies
    1. p makan pisang banyak2 utk jadi yg pertama..

      Delete
    2. kepala bapak ko first

      Delete
  3. kalau tenet kt mesia nie x mcm naharooooommmmmmmm..msti aku dh dpt first!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pisang nie g maen2 jejauh

      Delete
  4. lagu tu catchy.. zaman dulu2 pun ade gak lagu bhase lain yg popular 1 dunia, dgn tariannnya, tp zaman dulu bukannye ade tenet can skarang ni, org ble tgk lam tepon.. cam lagu Lambada, Macarena, Asereje atau satu lagu perancis, bdk kecik umur lum skolah lai, tatau nk eja camne, lebey kurang aaa Dudu dedrebebeh.. ambe tak reti aa bhase france heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko mencarut nih SAYITONN!!!!!!!!

      Delete
    2. cam pundek

      Delete
  5. Ape kau merepek lahanat!!

    ReplyDelete
  6. obe gemok konek kecik sedang berleluasa mendelete comment! beware anon,maybe after he will disable anonymous!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mn ko tau kone dia kcik?

      Delete
  7. nanti kalau aku dah lepas konvo, boleh la aku berzina dalam kereta batman ni..ahh ahhhh..

    love iffah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. konek ko kecik....xpuas...iffah said...

      Delete
    2. semoga ko sempat bertubat syafiq sebelum ko mati..amiin.

      Delete
  8. ahh salah parking lagi kote nih,
    gampang betoi spender murah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak spender?

      Delete
    2. ko gay dah tentu pakai spender pink
      aku tak nak.

      Delete
  9. Amza bin Mohamad
    blok t-7,taman sena ,
    01457,kuala kemunting
    shah alam selangor
    _____________________________________________________________
    Guru kelas 4biru
    sek keb miru sentosa,
    jalan parit buntar,
    04580,port dickson
    perlis indera kayangan 18/10/2011

    Tuan/Puan,

    PER:TIDAK HADIR KE SEKOLAH

    Merujuk pernyataan diatas ,saya waris penjaga Amza bin Mohamad ingin menjelaskan sebab anak jagaan saya tidak dapat menghadirkan diri pada 17/10/2011 .

    Saya ingin meminta maaf diatas kejadian ini dan berharap dari kerjasama pihak tuan .

    Sekian terima kasih .

    Yang Benar
    (Mohamad Bin Romzi)

    ReplyDelete
  10. When a girl decided that you're her friend, you're no longer a dating option. You become this complete non-sexual entity in her eyes, like her brother, or a lamp.

    ReplyDelete
  11. Apa kata diorang bekerjasama dengan Proton dan hasilkan Proton Batmobile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkahkahkahkah!!
      ingat kelakar ke adoii nyee pun..

      Delete
  12. ade lighter? pinjam sat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah lighter

      Delete
    2. rokok ade? pinjam sebatang..

      Delete
    3. nah rokok

      Delete
    4. terima kasih..
      emm,hari nih boleh tahan dia punye mendung..

      Delete
    5. nak biskut?

      Delete
    6. kalau ada teh O menarik juga.
      ade teh O?

      Delete
    7. nah teh o

      Delete
    8. terima kasih.
      teh O ni kalu pekena dengan goreng pisang baru kick!
      ade goreng pisang?

      Delete
    9. nah goreng pisang

      Delete
    10. susah susah saje.
      em,menarik juga petang ni.
      rasa macam nak main golf pulak.
      ade set golf?

      Delete
    11. nah set golf

      Delete
    12. bagus.
      sekarang bola dia mane?
      bola dia ada?

      Delete
    13. tak salah kalu aku nak pinjam tuala lap peluh sekejap.
      ade tuala?

      Delete
    14. nah tuala wanita

      Delete
    15. nah tuala

      Delete
    16. emm, lembut tuala ni macam bulu biri biri.
      terima kasih.
      dah pukul 5 ni aku mintak diri dulu.
      pinjam duit buat tambang.

      Delete
    17. tuala buat dari bulu babi tipah

      Delete
    18. Nah duit...

      Delete
    19. bosan nye mlm ni xde wt pe2..
      klau de bini kn best..
      ade bini lebih?

      Delete
  13. Serius Cool - HotTug : Hot Tub + Bot (11 Gambar)
    Serius Genius - Cara Mudah Mengantolkan Manusia Me...
    Serius Kreatif - Poster Kesedaran Membersihkan Tah...
    Serius Konsep - HavvAda : Bandar Di Dalam Gunung D...
    Serius WTF - Ubat Untuk Penyakit Tamak? (11 Gambar...
    Serius Cool - Pejabat Syarikat Kargo Diperbuat Dar...
    Serius VS - Sungai Pasig Di Filipina Sebelum Dan S...
    Serius - Sebab Kenapa Sunway College IPTS Terbaik
    Serius Konsep - ReadyCase : Casing IPhone Untuk Pe...

    ReplyDelete
  14. Awesome. Boleh buat teksi kat Malaysia

    ReplyDelete
  15. umah ko kat ne Obe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku baru dpt ic biru smlm. sori huhu sori2

      Delete
  16. kete batman kepala bana!!kete batman ad blkg umh gua tu

    ReplyDelete
  17. menate anon gilo babi.... wat serabut jah sek2 mung nih!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. budu sekilo..

      Delete
    2. tgk nama ko lagi serabut
      boleh berambus?

      Delete
    3. budu nate berok gapo2

      Delete
    4. Relax boohhhh...mrh2 key cepat tuwo.

      Delete
  18. Nagata (...
    Serius LOL - JAWS Edisi Bollywood
    Serius LOL - Twilight Edisi Meleis
    Serius Fakta - 9 Artis Yang Kaya Tetapi Akhirnya B...
    Serius Cool - Hoverkraf Terbesar Dunia : Zubr Clas...
    Serius Kreatif - Ukiran Kayu Realistik Dan Webb (1...
    Serius Cool - Marching Band Bertemakan Permainan V...
    Serius Kreatif- Kasut Tinggi Terbalik :Khas Untuk ...
    Serius - Snek 1Malaysia (5 Gambar)
    Serius Cool - Tandas Untuk Peminat Game of Thrones...
    Serius Cool - AdiTandas : Tandas Paling Berkuasa
    Serius VS - Artis Terkenal Dulu VS Sekarang (9 Ga...
    Serius - Hukuman Sebat Di Acheh : Qanun Jinayah (7...
    Serius Cool - Adakah Ini Rupa Sebenar IPAD Mini (1...
    Serius LOL - Politik Malaysia : Edisi POKEMON Part...
    Serius Khidmat Masyarakat - Lokasi Baby Hatch @Orp...
    Serius Sadis - Remaja 14 Tahun Cekik Bayi : Sorok ...
    Serius Cool - "Gunung Buku" : Sebuah Perpustakaan ...
    Serius Cool - Hospital Keretapi Kazakhstan (22 Gam...
    Serius Cute - "Orang-Orang" Negara Jepun Yang Come...
    Serius LOL - Komen-Komen Youtube Yang LOL
    Serius Fakta - Berapakah Saiz Internet?
    Serius Cool - Mini It TV : Nota Post It Berbentuk ...
    Serius Shit - Kedai Daging Manusia Sempena Reside...
    Serius Hot - Miranda Kerr Dalam Majalah Russh (9 G...
    Serius Cool - Pesawat Peribadi Jackie Chan (16 Gam...
    Serius LOL - Video Parodi Muara Hati Hafiz Dan Tok...
    Serius Cool - Setem Keindahan Muka Bumi Dari Angka...
    Serius Cool - Namaste Tower : Menara Bercorak Inai...
    Serius Cool - Resort Dusit Thani Maldives (18 Gamb...
    Serius Fakta - 10 Formula Matematik Terpenting Dal...
    Serius - Baju Yang Tak Sesuai Dengan Pemakainya
    Serius Shit - Demo Anti Nuklear Di India (15 Gamba...
    Serius LOL - Bila Ahli Politik Kita Kena TweetJack...
    Serius VS - Artis Terkenal Dulu VS Sekarang (9 Gam...
    Serius Cool - HotTug : Hot Tub + Bot (11 Gambar)
    Serius Genius - Cara Mudah Mengantolkan Manusia Me...
    Serius Kreatif - Poster Kesedaran Membersihkan Tah...
    Serius Konsep - HavvAda

    ReplyDelete
  19. SAYA sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak. Kini, saya mengalami masalah keputihan yang agak banyak.

    Keputihan itu seperti berketul dan berbau, ada juga rasa kegatalannya. Apabila gatal, saya memancutkan air ke faraj saya dan saya dapati banyak keputihan yang keluar dan kegatalan itu agak berkurangan.
    Doktor ada memberikan ubat untuk dimasukkan ke dalam faraj dan kali kedua, saya diberikan ubat makan tetapi masalah masih berulang.

    Semasa bersama, saya melihat pada zakar suami melekat keputihan berkenaan. Saya jadi malu pada suami. Apakah saranan doktor untuk menangani masalah ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. what the...just..just..oh!FUck!

      Delete
    2. Pkai condom jnama playsafe spya kptihan x lkat kt zakar.

      Delete
  20. anon bodo cite blue

    ReplyDelete
  21. baca komen lg best! hahahaha

    ReplyDelete
  22. sejak bila tidak ada apa yg hilang

    ReplyDelete
  23. ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS ANONYMOUS

    ReplyDelete
  24. aku nak kereta ini...
    Ya ALLAH murahkan lah rezeki hamba mu ini...

    ReplyDelete
  25. cooll!!! dah de org bwak kete ni on the road
    http://www.youtube.com/watch?v=Ixtz8_1JXvc

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails