Wednesday, 3 October 2012

Serius Cool - HotTug : Hot Tub + Bot (11 Gambar)


Bawse!

Pernahkan adan merasakan mahu belayar di dalam bot dan pada waktu yang sama mahu berendam di dalam tab air panas? Kami tak pernah langsung tetapi jika anda pernah kini sudah wujud HotTug yang mampu memenuhi impian anda. Ianya sebuah bot yang bahagian dalamnya boleh diubah menjadi hot tub. Does this even make sense? Who cares kerana ianya bawse. Harga sebuah HotTug buatan Belanda ini ialah EURO 17 000 (RM 67 000). Sila order jika anda got nothing better to do.



Laporan asal HotTug

32 comments:

  1. Replies
    1. RINGGO RING!!! MESTI BEST FAPFAPFAPFAPFPAFPAPFAFPAP DALAM NIE!!!!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tulis fist k...malu sehh

      Delete
    2. gerrek seyhhhh

      Delete
    3. hahahaha...bongok! da komen gi delete.

      Delete
  3. i first..

    #miss anon

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulis 1st ker?

      Delete
    2. bodo nye bilis.lembap

      Delete
    3. hah,...baru ko tahu bilis....berani ko nak pertaruh kata kat web yg kini dikuasai oleh anon2....baik ko undur...

      Delete
  5. Seriusss cooolll

    Cantik
    .......................
    lagi lagi cantik di sini

    ReplyDelete
  6. boleh pakai kat ash pond ni

    ReplyDelete
  7. serombong to macam siak..

    ReplyDelete
  8. eh! bila obe gemuk Hidup semula Anonymous?

    ReplyDelete
  9. GAY dalam gambar, duk dalam bot bersama.

    ReplyDelete
  10. aku nak beli benda ni pastu berendam dgn awek pakai bikini kat sungai klang

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai sial kau buat lawak. hahahahhahahaahhahahahhahahahahhaha patut la buasir otak kelakar

      Delete
    2. prince of shit..cukup-cukuplah promote blog sial ko tu kat sini

      Delete
    3. prince of noob blog paling tak menarik didunia

      Delete
    4. tolong la wei sape2 hack blog babi ni.. bodoh sial promote blog sendiri.

      Delete
    5. poen hang la PON

      Delete
  11. babi betol tapak sleman..ko mmg sial..asek promo blog haramm.kimak mak ko laaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapak slaiman mmg sial..dok promte blog banggang dia je tau..haha

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails