Tuesday, 12 February 2013

Serius Konsep - Konsep Ipad Lutsinar (10 Gambar)


Nice

Ini ialah konsep ipad lutsinar yang dihasilkan  oleh Ricardo Luis Monteiro Afonso. Ianya cantik tapi seperti kita sedia maklum LCD lutsinar does not work on real life. Samsung ada menghasilkan panel LCD sebegini dua tahun lalu dan kami dah demo skrin ini di Amanz.My. Good on paper, bad in reality. Tambahan lagi kalau lutsinar macam ni, kalau jatuh terus bersepai.





Laporan asal DesignTaxi

24 comments:

  1. Replies
    1. isap kote lah.. apa lagi...

      Delete
    2. Samsung juga yang mulakan dulu...ha ha ha.
      Samsung tetap terbaik, no. 1...

      Delete
  2. Aku dengar iphone 6 pun ada buat konsep cam gini, kalau betol pun memang mhal harga nya..

    >>>Fesyen Mengerikan

    ReplyDelete
  3. lpas ni bleh la texting sambil jalan2,,

    ReplyDelete
  4. jgn disgka xleh bt..

    ReplyDelete
  5. klu ngadap kawasan terang.. da nmpak pape..

    ReplyDelete
  6. cane nk tgk porn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belah Blakang Xnampak Pape Lah.. Tgk Btol2. Lgpon Lg Bgs.. Tgk Porn Tambah Dosa Je.

      Delete
  7. tempet stiker je pon

    ReplyDelete
  8. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  9. nampak macam kosong.. kosong... kosong....

    ReplyDelete
  10. segala-galanya lutsinar..hatta baju pun lutsinar

    ReplyDelete
  11. wahhh..anon dah bole komen!!

    ReplyDelete
  12. tengok porn confirm kantoi ni. xjadila beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni Sorg Lagi.. Dr Blakang Xnmpk Papelah.. Sbb Tu Ade Gmbr Die Yg Xde Pape Apps.. Blah Blkglah Tu. RnD Apple Msti Lg Bijak Pkir Dr Ngko.. Haha!!

      Delete
  13. Kunta senthil huk aloh la petaio cik kobeng kingdom seujiau, kanomi hoh konti yau jia..

    ReplyDelete
  14. jatuh je pecah..esok beli baru..kan byk org kaya kat sini

    ReplyDelete
  15. Ini ialah konsep pertama untuk baju lutsinar.. Erk!!!

    ReplyDelete
  16. dh klu tkut pcah pkai la plastik atau polimer lain...apela...simple je tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails