Monday, 11 February 2013

Serius - Iklan Produk Apple Edisi Kelantan


Hoho

Tunjuk aurat.........Syaria compliant


Laporan asal Twitter SMamat

47 comments:

  1. bn akan tumbang

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam pokok kat bukit tabur

      Delete
  2. ape isunye??xpaham aku...

    ReplyDelete
  3. semua iklan kt klantan kan kene tutup aurat... apedaa xpaham

    ReplyDelete
  4. Aku pon tak paham isunya, sultan kami dah la paling terbaik di dunia siap reti pakai selipar sendiri. Sultan ko ader???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sultan ko takde elaun utk bayar pacal pakaikan selipar?

      Delete
    2. ada x rakyat korang pakai kereta sama dengan sultan kau? rumah sama dengan sultan kau? ada?

      Delete
    3. Nik Mahmud Nik Mat14 February 2013 at 14:30

      ORANG KELANTAN SELAMANYA BODOH CM NI

      IKLAN SEMUA TUTUP AURAT
      TAPI PANGAI BUDAK2 ?

      ORG KB TAU SANGAT
      SITU MEMANG LUBUK PELACUR

      BUDAK2 SITU SEKOLAH2 DAH MAIN

      BELAJA DAHLA BODO

      Delete
    4. Nik Mahmud Nik Mat...lu mmg anak haram

      Delete
    5. Nik Mahmud Nik Mat15 February 2013 at 18:10

      apehal?

      dengki?

      BETUL APA AKU CAKAP

      Delete
  5. Sultan kami ada pacal yg hina utk pakaikan selipar......! sgt winning...!

    ReplyDelete
  6. boring post..tah pape.xde point,buang masa

    ReplyDelete
  7. apple by jewish

    ReplyDelete
  8. Apa masalah kalau mat saleh tu kawan dia? Laki dia? Stupid post. Nah bisjut g main jauh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau emo apahal? Tak cukup melancap?

      Delete
    2. tak cukup..baru pegang dah layu

      Delete
  9. obe..pls close blk anonymous id utk comment..comment trok je ak tgk.. =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuk komen ko sendiri!

      Delete
    2. kebangangan ko lagi teruk dari melancap

      Delete
    3. eh, apsal aku komen semua ni..takde orang lain nak komenkan

      Delete
  10. ORANG KELANTAN SELAMANYA BODOH CM NI

    IKLAN SEMUA TUTUP AURAT
    TAPI PANGAI BUDAK2 ?

    ORG KB TAU SANGAT
    SITU MEMANG LUBUK PELACUR

    BUDAK2 SITU SEKOLAH2 DAH MAIN

    BELAJA DAHLA BODO

    ReplyDelete
  11. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  12. okla..kalau iklan kena tutup aurat, kalau model tu orang islam, kan dapat dosa orang tgk aurat dia,mana tahu tiba2 model tu mati accident ke kan kena seksa pulak dalam kubur,
    kalau bab ekonomi, sekurang2 orang kelantan dia ada money power, kalau korang x caya cuba korang p berniaga d kelantan, sure sale korang tinggi.
    orang luar selain kelantan suka beli barang mahu swap kad kredit je!

    ReplyDelete
  13. asal kelantan asik jd hot topic? ade sesape butthurt ke?
    hahahahaha.. manusia sama saja.. hidup d jadikan dari tanah.. mati bekain kapankan putih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Seri Dollah Cantik15 February 2013 at 18:11

      MANUSIA MANA SAMA BODOH

      KALAU SEMUA SAMA PERANGAI NYA
      DUNIA NI TAKDE NYA KACAU BILAU KALAU SEMUA BAIK

      BODOH BODOH

      Delete
  14. kelantan ke KL ke mane ke, last2 mati masuk kubur jugak...xyah nk hina sgt kelantan, sbb mati nnt ko xde pon konpem masuk syurga walaupon bkn org kelantan... xyah rasa diri tu mulia sgt, bkn nye maksum pon korg2 yg mghina ni sumer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gerakan Tolak Kelantan GETOLAKEL15 February 2013 at 18:14

      mana sama kelantan dengan KL
      JAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GILA BEZA

      DARI TARAF PENGHIDUPAN DAN CARA HIDUP. MANA SAMA DENGAN KL.

      KELANTAN TEMPATNYA KOTOR.SARANG NYAMUK.
      TAKDA APA YANG MENARIK DEKAT SITU MELAINKAN PENDUDUK PALING BANYAK DAPAT HIV

      PELIK
      KENAPA LA DI GELAR SERAMBI MEKAH


      PATUTNYA DI PANGGIL LUBUK SAMPAH ATAU SARANG HIV

      Delete
    2. aku harap ko hidup selama lamanya di dunia ni, supaya nanti apa yg ko ckp ni x akan di soal di akhirat kelak...tp syg, ko xkan hidup selama lamanya, suatu hari, PASTI ko akan kembali kepada yg ESA, pada hr tu, ko jwb la sndiri ye... dan igt, xde org pon yg kebal api neraka..hehe

      Delete
    3. wei GTK punggung, KL tu lubuk pelacur.!! yg klntan dpt highest HIV tu psl kira skali ngn pnduduk siam sbelah thailand tu. bodoh. nk ckp tu research dulu bai. jngn main hentam je. at least iklan sana aurat tutup. wajib guna tulisan jawi. arak xleh promote main2 kt billboard. ngeri sbelah barat ada ke wat cmtu??!!

      Delete
  15. Buang masa je cerita pasal kelatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... adik nak cite ape?

      Delete
    2. saya nak cite nik aziz romen khalid ibrahim boleh?

      Delete
  16. tgk comment msing2 nk poyo je, butthurt la bisjut la, bajet cool ke pe..loser sial ayat2 forever alone org2 24/7 dpn pc

    ReplyDelete
  17. diam la ko pantat...

    ReplyDelete
  18. UNDI PAKATAN RAKYAT

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails