Saturday, 9 February 2013

Serius - Cerita Dongeng Barat Yang Kini Syaria Compliant


Syukurlah

Kini cerita dongeng RAPUNZEL baratpun sudah boleh dimasukkan unsur yang sesuai dengan agama Islam. Kami mahu cerita Cinderella pula







Laporan asal Twitter Techboy_88

23 comments:

  1. Syaria compliant ape weih kalo berdua-duaan gak? xP

    ReplyDelete
  2. Nik Mahmud Nik Mat9 February 2013 at 00:26

    kenapa org kelate pengotor dan tak suke org negri lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbab diorang pengotor la kot..

      Delete
    2. Nik Mahmud Nik Mat9 February 2013 at 00:44

      dengar cite tempat dorg kotor dan teruk

      lelaki suke main dgn bini org. yeke

      Delete
  3. Neelofa (original)9 February 2013 at 00:27

    KENAPA MUKA IZZAT FAUZI MUSTAFA NI MACAM PONEN..MACAM GAY JAMBAN

    SEBAB MEMANG YA

    DIE PENAH ISAP KONECT AKU MASA TIME2 BELAJA DEKAT UNIVERSITI.

    HAI IZZAT.
    AWAK MEMAG PONDAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neelofa ada konect??? da fuck..cant brain this

      Delete
    2. Haha,nk ngata org dia sniri yg ngaku ponen... Jantan ngaku neelofa. Woi bapok

      Delete
  4. SI gemuk obe saja bukak komen utk anon sebab die rasa page die dah macam bodoh dan bosan.
    dan dia suke baca komen anon2 sebab nak mengubat duka lara hati dia sebab bini die keguguran

    or mungkin benih obe tak bagus. benih gred E


    salam dari Kota Belud

    ReplyDelete
  5. Tok Lan Gajah ///9 February 2013 at 00:42

    My wife love @Pixiwoos make up tutorials. She is an ace when it comes to make up!

    kate obe di twitter

    muke bini cam tongong
    mekap la camne pun

    tetap huduh

    ReplyDelete
  6. owgh dafuq is this... i cannot brain this... kalau cerita the little mermaid camna tuh, dah la pakai coli kulit kerang je

    ReplyDelete
  7. Dh habis idea.lepas ni snow white versi tanah arab pulak.

    # BANkami

    ReplyDelete
  8. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  9. Modal RM25 sekali sahaja seumur hidup…pulangan $$$$$..cuba bayangkan apa yg kita boleh buat dgn RM25...makan kfc aja.dah abis..dgn join biz ni anda akan mendapat 34juta$$++.ini akan menjadi wang anda apabila system berjalan 100%.jika 1% RM3.4juta…jika 0.0001% RM34.anda tidak akan jatuh miskin apabila anda join biz ini..cuma RM25 seumur hidup anda …syaratnya mudah anda join dan cari sekurang-kurangnya 5 orang kenalan anda dan suruh mereka buat benda yg sama mcm anda..

    Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM6,000 sebulan, boleh setel semua. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Silap-silap boleh beli kereta baru lagi Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM25 anda. Tak miskin pun kalau lesap RM25 tu. Letakkan duit tu dalam projek genuine ini. Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan. Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So,klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni.

    Income bertambah dari peningkatan stage secara auto. Sistem berjalan dalam 5 stage:

    Stage 1 memberikan anda RM488,435;
    Stage 2 memberikan anda RM878,920 + RM878,920 ;
    Stage 3 memberikan anda RM1,367,195 + RM1,367,195;
    Stage 4 memberikan anda RM 6,000,000 + RM 6,000,000;
    Stage 5 memberikan anda RM 8.7 JUTA + RM 8.7 JUTA!!!

    Apa yang menariknya ialah peningkatan stage berlaku secara auto. Anda tak perlu berkerja lagi dalam stage 2, stage 3, stage 4 dan stage 5. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda hanya RM25 sahaja di stage 1 dan perkenalkan 5 orang seminima, dan anda akan mendapat pendapatan tambahan yang berlaku di stage 2, stage 3,stage 4 dan stage 5 secara auto tanpa mengeluarkan duit poket lagi. Perfect!! Memang best! siapa tak mau kerja sekali, untung berkali-kali?

    utk maklumat lanjut layari:
    http://www.Step2Rich.net/keycet

    ReplyDelete
  10. Rapunzelilah...lucunya nama....syaria compliant tang tudng je ke citer ni...ana musykil...

    ReplyDelete
  11. sesat lagi menyesatkan

    ReplyDelete
  12. mai lawat website nih..forstud.simplesite.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails