Friday, 23 November 2012

Serius WTF - Wanita Berhijab Jadi Model Cincin Zakar?


What the fuuuu?

Dah semakin WTF iklan ubat kelamin dan alat bantuan seksual Malaysia. Memalukan! Lekuk kepala bana wak lu.... literally!

Thanks Burning Ashes


Laporan asal Facebook Encik Kurien

24 comments:

  1. ntah pape . macam bongok je.

    ReplyDelete
  2. ermmmm...sedappp....dafuq muka camtu -____-''

    ReplyDelete
  3. Perrrghh, sangap tahap super Saiya.

    ReplyDelete
  4. mati pucuk aku tgk muka pompuan ni...

    ReplyDelete
  5. berlambak-lambak ikaln macam ni dekat malaysia, buat aku terpikir, desperate sangat dah ke orang malaysia dalam bab nak puaskan isteri?

    ReplyDelete
  6. berapa la orang bayar dia utk buat iklan yg menjatuhkan maruah tu ye... kasihan betul stokis tu mempergunakan wanita utk iklan2 diorang

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  7. One small ad on the internet, one giant step forward for Dasar Kependudukan Malaysia. 70 million citizen, here we come.

    ReplyDelete
  8. muka mcm pondan jer pompuan tu..

    ReplyDelete
  9. makes me wonder...
    lelaki melayu tak power ke

    LOL

    ReplyDelete
  10. byk sgt capmelan..tu yg lemau

    ReplyDelete
  11. nama kopi pun dh pelik2 skrg..ahaahaa...

    ReplyDelete
  12. Jilbaber narsis kata forumer Indon,haha!

    ReplyDelete
  13. http://www.Pioneer4u.com/nazakihata

    ReplyDelete
  14. Asalakan ada bayaran jadilah kan hehehe apa nak jadi la.

    ReplyDelete
  15. anon xda yg komen?? pelik...

    ReplyDelete
  16. haha....sian pempuan ni...kihkih

    ReplyDelete
  17. Sebab tu dia pakai tudung dalam iklan tu kot sebab kalo dah bukak tudung tu sure org tak kenal dah... duit punyer pasal... kan? Iklan skg kat dalam magazine nih dah macam hanjing sangat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails