Saturday, 10 November 2012

Serius Cool - Kapal Layar James Bond Di Dalam Skyfall Untuk Dijual (11 Gambar)


Kapal barai...

Skyfall ialah filem yang bosan. Seriously it is not even a real Bond movie. Writers just gave up this time around. Having said that kapal layar yang dinaiki Bond dan Severine untuk menemui Gay Javier Bardem adalah sangat cool beans. Kapal layar Regina yang mampu menempatkan 12 orang tetamu di dalam 6 kabin berasingan ini dijual pada harga USD 14.2 Juta. Pemilik kapal mungkin menjualnya selagi filem Skyfall masih hangus di layar perak. Jika tidak mampu membelinya anda boleh menyewanya pada kadar USD 120 000 seminggu. Ini bersamaan dengan 1/4 harga jam Richard Mille yang dipakai oleh anak Nazri. Untunglah kaya. Bukti NEP berjaya mewujudkan Bumiputera kaya. Syabas! Polisi negara yang mapan jitu madani show me the money.




Laporan asal BornRich


10 comments:

  1. jom singgah http://amirulhakim1996.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nice share... jemput singgah diblog www.suarapemikir.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. boleh la tajuk ni. Usaha lebih sikit.
    Pasti boleh menjadi blog yg bagus.
    jemput singgah di blog www.blogterhebat.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak iklan tu iklan la, tapi apa masalahnya dengan ayat boleh la tajuk ni, usaha lebih sikit?

      Delete
  4. Boleh sewa? Cantekkk janji mewah.. senang nak sewa pegi Sabah dgn kawan2. Maklumlah aku ni banyak duit simpanan yg dikumpul sejak zaman sebelum pencen. Makan tak abes bro satu Malaysia aku sorang mampu tanggung muahahaha. Riak riak.

    ReplyDelete
  5. Citer ni memang bosang.. wat rugi duit aku jer der beli tiket,bek aku layan The Avengers jek kat umah... haha ha haha

    ReplyDelete
  6. Skyfall tu best lah!. Korang tak reti menilai effort orang dalam sesuatu filem.

    Asyik layan filem Melayu patut otak tak berkembang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails