Friday, 30 November 2012

Serius Klasik - Wajah Perdana Menteri Kita Dan Isteri Ketika Muda


Hensem dan Cantik

Sangat kacak Perdana Menteri Najib Razak dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor. Oleh itu ketika muda sila jaga diet. Kami menulis ini untuk muhasabah diri juga kerana kami gemok walaupun ketika muda. Oh dan rambut jangan besar sangat.

Thanks Bongkersz



Laporan asal Bongkerz

33 comments:

  1. Replies
    1. rosmah cantek gak dulu, patut la najib rampas dari suami orang.. sekarang dah gemuk macam obe babi

      Delete
  2. rambut rosmah growth rate sama ngan badan dia

    ReplyDelete
  3. bezanye rosmah dulu n skarang..serius kini lbeh muda...hewhewhew...

    ReplyDelete
  4. masa nie najib ada teloq lagi ke atau dah kena gigit ngan rosmah?

    ReplyDelete
  5. pewittt..aku suka kak ros..dia antara first lady yg serius di dunia ni..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ziana zain x menari mcm rosmah la babi

      Delete
    2. ye ke gugel babi. babi betul la ko

      Delete
    3. HAHAHA.korang gado lagi lawak...

      Delete
  7. wei.. wei.. Jangan sebut Ziana Zain tawww..... terase kang...

    ReplyDelete
  8. kempis erkk,pa-pa pon usha la skit onesantanblogs.com

    ReplyDelete
  9. ini Tengku Puteri Zainah Tengku Eskandar

    ReplyDelete
  10. IPHONE 5 USB CABLE RM35.00. CALL 0127937308 (FAIS)

    ReplyDelete
  11. IPHONE 4 USB CABLE RM5.00
    IPHONE 5 USB CABLE RM35.00
    CALL 012-7937308 (Fais)

    ReplyDelete
  12. nampak cun rosmoh masa ni. btw masa ni najib mb pahang ke?

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  13. ermmm...she's not Rosmah but his first wife la, the one mentioned by @Faris Suarez..Rosmah is the second.

    ReplyDelete
  14. Dude, ni bukan Rosmah. Ni 1st wife die Tengku apa ntah nama. Rosmah x lawa pon dr muda sampai ke tua. huh!

    ReplyDelete
  15. nie bukan gambar rosmah la....tak same lngsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yang pandai...yang lain bebal nak mampos

      Delete
  16. tengok sudah, xpayah nk kutuk rupa org.

    ReplyDelete
  17. korang duk mengumpat kat sini, najib dan rosmah dapat pahala free je.

    kesian korang.

    ReplyDelete
  18. tu bukan rosmah...tu isteri pertama najib ler..
    anak raja dari kelantan...
    rosmah rampas najib dari dia..sian tau

    ReplyDelete
  19. apa pun ..kak mah masih lg jd isteri yg sah kpd abg najib..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails