Friday, 23 November 2012

Serius WTF - Wanita Berhijab Jadi Model Cincin Zakar?


What the fuuuu?

Dah semakin WTF iklan ubat kelamin dan alat bantuan seksual Malaysia. Memalukan! Lekuk kepala bana wak lu.... literally!

Thanks Burning Ashes


Laporan asal Facebook Encik Kurien

25 comments:

  1. ntah pape . macam bongok je.

    ReplyDelete
  2. ermmmm...sedappp....dafuq muka camtu -____-''

    ReplyDelete
  3. Perrrghh, sangap tahap super Saiya.

    ReplyDelete
  4. mati pucuk aku tgk muka pompuan ni...

    ReplyDelete
  5. berlambak-lambak ikaln macam ni dekat malaysia, buat aku terpikir, desperate sangat dah ke orang malaysia dalam bab nak puaskan isteri?

    ReplyDelete
  6. berapa la orang bayar dia utk buat iklan yg menjatuhkan maruah tu ye... kasihan betul stokis tu mempergunakan wanita utk iklan2 diorang

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  7. One small ad on the internet, one giant step forward for Dasar Kependudukan Malaysia. 70 million citizen, here we come.

    ReplyDelete
  8. muka mcm pondan jer pompuan tu..

    ReplyDelete
  9. makes me wonder...
    lelaki melayu tak power ke

    LOL

    ReplyDelete
  10. nama kopi pun dh pelik2 skrg..ahaahaa...

    ReplyDelete
  11. Jilbaber narsis kata forumer Indon,haha!

    ReplyDelete
  12. http://www.Pioneer4u.com/nazakihata

    ReplyDelete
  13. Asalakan ada bayaran jadilah kan hehehe apa nak jadi la.

    ReplyDelete
  14. anon xda yg komen?? pelik...

    ReplyDelete
  15. haha....sian pempuan ni...kihkih

    ReplyDelete
  16. Sebab tu dia pakai tudung dalam iklan tu kot sebab kalo dah bukak tudung tu sure org tak kenal dah... duit punyer pasal... kan? Iklan skg kat dalam magazine nih dah macam hanjing sangat..

    ReplyDelete
  17. Kami dapat menangani masalah di bawah:-
    1. Keletihan masa seks
    2. Kelemahan tenaga
    3. Kelambatan mental
    4. Tekanan kerja dan keluarga
    5. Kemandulan
    6. Daya tahan
    Kami merupakan syarikat dari USA yang cebung dalam bidang kesihatan selama 30 tahun.
    Penemuan produk USA yang berasaskan herba-herba akar tradisi, ginseng ,ekstrak buah delima dan cordyceps yang jamin meningkat keinginan seks, peningkatan tenaga, percepatan mental, kekurangan tekanan kerja dan sebagainya. Hasil teknologi terbaru kami dapat menyusun aturkan semula sel yang lemah menjadi lebih kuat.
    Kandungan produk yang mengandungi ekstrak biji anggur merah, ekstrak oren merah dan ekstrak biji broccoli dapat menyokong mekanisme pembersihan sel melalui penyelenggaraan persekitaran yang bersih, menghentikan kerosakan struktur sel yang disebabkan toksin, menetapkan semula gen-gen baru ke tahap muda, baru dan segar.
    Keajaiban di sebalik produk adalah idea bahan-bahan tertentu dalam nisbah tertentu bekerja di bahagian-bahagian tertentu badan untuk membawa ungkapan genetik muda. Pemprosesan dan nisbah yang unik dalam memberikan kesan yang unik pada pengguna kami. Ia merupakan penemuan yang sangat hebat dan kerana itulah ia menjadi bahan dalam rencana Discovery Channel.
    Untuk sebarang keterangan lanjut, sila hubungi kami di WhatsApp 012 345 4977 atau emel agropluz@gmail.com.
    Sekian, terima kasih.

    Yang benar,
    Win
    Nu Star International
    No. 1, Level 1, Lobby 3, Block C,
    Damansara Intan, 47400 Selangor Darul Ehsan,
    Malaysia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails