Wednesday, 21 November 2012

Serius Sadis - Ibu Menyanyi Untuk Anak Yang Cedera Di Gaza


Ninjas with onions... damn you!

So sad........ I am not gonna say nothing. Ibu yang cedera akibat serangan Zionis menyanyi untuk untuk menidurkan anak beliau yang juga cedera.  I am gonna go to a corner and cry now...




23 comments:

  1. Tak sanggup melihat dan mendengarnya. bagaimanalah rasanya mereka yang mengalaminya.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies

    1. aghh tersalah taip pulaks.


      huhu


      sedih rasa tengok diorang di sana.

      so apa tindakan kita?

      sekadar melihat atau mengambil tindakan dengan memboikot mana yg boleh diboikot.


      hurm.

      Delete
  3. Jahanam, terpaksa tumbuk dinding beberapa kali bagi mengembalikan kelakian... dem

    ReplyDelete
  4. dem u ISRAEL...!!!






    Ways Of Making Money..!!
    http://www.howtomakemoneyfromplan.com

    ReplyDelete
  5. Apehal bnyak debu dlm rumah aku nh.. Pedih2 je mata.. H

    ReplyDelete
  6. http://blogsantan.blogspot.com/2012/11/blog-santan-sadis-atas-nasihat-tukang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuklh orang duk sedeh2 dia duk pomote blog dia..bg bisjut bru tao..
      jap g kita g folo blog awk tyao..tengs!

      Delete
  7. yang post link iklan blog sendiri ni tak ada rasa malu pungkok ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. emmm, hak untuk mempomote link sndri hak individu..sebab link yg baik, tak salah dipomote bukan dgn niat nak dpatkan followerlah....

      tapi atleast bagilah juga komen2 membina di post ini kan.


      so ape tindakan kita sebagai umat islam dalam mmbantu mereka di sana?


      "Tindakan anda yg bergelar ISLAM??? ""

      Delete
    3. tengok juga apa kata pemilik blog, kalau obe kata ok, biar je la~

      Delete
  8. dunia ini hanya sementara. di akhirat sana ada yang lebih indah menanti si ibu & anak ini. di akhirat sana juga sesuatu yang amat dasyat menunggu netanyahu & rejim zionisnya. Allah Maha Adil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dengan gagak hitam.. setiap apa kita lalui yang maha kuasa tau segala-gala

      Delete
  9. Ya Allah...budak yg bersweater hijau ni.....ibunye da meninggal dunia. Cube search kt fb..ade ramai da post ttg pic sorg kanak2 xtahu erti kematian ibunye, dduk kat atas kepala katil sambil menunggu ibu die bangun yg disangkakan ngah tdo. Sy pon ade post pic tu..mmg sedih sgt! Al fatihah. T_T

    ReplyDelete
  10. The mother also passed away later. Her name is Sahar Abu al zoor and her sister is Nessma Abu Al zoor. Mercy on her soul....baru tgk video ni smlm. hari ni kt youtube n FB bgtau...ini sgt menyedihkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. alfatihah... saya memang tersentuh dgn video ni.... Ya Allah, berilah kemenangan kepada Umat islam ...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails