Friday, 9 November 2012

Serius Fail - Berbohong Cara Meleis Yang Memalukan Umat


Pergi mati please!

Kasi malu orang Johor la siak! Go die!

Thanks @FemMuzammil for the LULZ



25 comments:

  1. xpaham apa motif dia berbohong mcm ni.. buat malu dri sndri je

    ReplyDelete
  2. aq dah tgk dah vokal scene ni tp yg aq pelik asal dia nak bertegas dia ckp dia dr jepun wakakaka............

    ReplyDelete
  3. jilaka...gua nak cri die kat BP...nek sepuk2 kpale die...
    wat malu gua sbg penduduk BP je siak....

    ReplyDelete
  4. think positive... ,ungkin die naek kapal terbang kecik.. ala2 firefly gitu... hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Gila trip@bajet habis bohong dia ni.. Haha

    ReplyDelete
  6. nak jadi penyanyi, keluar modal sendiri je takpun upload masuk Youtube...masuk acara camni buat malu diri je..

    ...................
    Jemput Sokong Blog AURAT Ini:
    Jangan Bertudung Tetapi SEKSI.

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ke die naik kapal? anyway die ni mcm mental la.

    ReplyDelete
  8. Kah kah kah! menegakkan benang yang telah basah lencun.

    ReplyDelete
  9. budak ni mangsa pihak produksi tv3 untuk laku kan rancangan vokal

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. kene buat ujian mental. haha

    ReplyDelete
  12. alah ni semua lakonan utk naikkan rating rancangan vokal ni. kalo pecaya memang bodo la. maksud aku bukan pecaya budak tu dari jepun, tapi pecaya dengan sketsa ni..

    ReplyDelete
  13. maafkan lah dia... kalau benda ni bukat sketsa, budak tu pasti ada masalah mental

    ReplyDelete
  14. aku rs dier naik light aircraft mcm PA28, or Cessna172 ker...mmg kena refuelling byk tmpt sblom smpi... kah kah kah

    ReplyDelete
  15. gimick tv3 untuk naikan rating,biasala taktik lama

    ReplyDelete
  16. korang kutuk2,budak tu dah kenyang dapat duit daripada tv3 hahhahaha...apa la...hahhaha......bagi 5000,ala,apa ada kes? glamer dapat,duit dapat.....lelama kang org lupa jugak hahahhahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ade text kau eh dia dapat duit? untung la ade member masuk tv.

      Delete
  17. Ye ke gimik? Ntahla..
    Tv3 pun kadang2 mental lebih gak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails