Wednesday, 14 November 2012

Serius Indo - Keropok Paling Nirrajim : Untuk Peminat Man U?


Keropok ahlil neraka?


Kami menerima gambar ini dari salah seorang pembaca kami iaitu
@rafixue . Ia memang keropok yang paling nirrajim pernah kami lihat. Sesuai dijadikan jajan pilihan calon ahli neraka dan peminat pasukan Manchester United



 
Laporan asal Twitter @Rafique

24 comments:

  1. aku tengok SETAN ni siap ada tanda halal lagi..hahah

    ReplyDelete
  2. bersekutu dengan shaitoon ke haper

    ReplyDelete
  3. Keropok kegemaran Sir Alex Ferguson

    ReplyDelete
  4. X de anon rase mcm pelik... jer.....

    ReplyDelete
  5. Mungkin boleh taja Man Utd punya jersey di masa hadapan..

    ReplyDelete
  6. Pas neh leh ade kopok meriam, kopok biru.. Kopok sandar pada kenangan... Hahahah

    ReplyDelete
  7. X cukup power, baru sampai neraka level 5. Neraka Jahannam kan level 7~ Teruskan lagi usaha mencari~

    ReplyDelete
  8. ini datangnya dari indonesia ya ish-ish apakejadah nya diberi nama SETAN ini bener-bener bengon ...konet-konet

    ReplyDelete
  9. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  10. nanti jangan di maling yah ,,, malingsia ..

    ReplyDelete
  11. dafuq?? ini keropok feveret kipas susah mati black metal indo!! penyokong MU bolehla buat jajan rasmi tiap2 kali biler tgk match kat TV..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Keropok BELACAN (Keripik Singkong) untuk Cassanova Level 5 tahap Setan yang Halal macam tak halal..
    xde maknenye..

    ReplyDelete
  14. no 53 10 tu mcm ade kaitan ngn logo agama hindu. http://www.chakranews.com/wp-content/uploads/2011/11/Top-10-Hindu-Blog-List1.jpg

    ReplyDelete
  15. jgn jd syaitonn la syaitooonnN....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails