Wednesday, 28 November 2012

Serius Genius - Penggelek Cat Dengan Corak Yang Menarik (7 Gambar)


Tidak perlu wallpaper

Selalunya penggelek cat hanya boleh digunakan untuk mengecat permukaan dinding yang besar. Ianya tidak digunakan untuk menghasilkan corak dengan menggunakan cat. In fact the only way untuk corak diletakkan pada permukaan dinding ialah denga menggunakan wallpaper. Kini sudah ada penggelek cat yang membolehkan corak dicatkan terus ke permukaan dinding. Setiap penggelek bercorak ini dijual pada harga USD 25 sebuah. Mungkin agak mahal tetapi ianya masih lebuh murah jika dibandingkan dengan membeli wallpaper. Idea bernas. Jika berminat anda boleh membelinya disini dan setakat ini mereka mempunyai beberapa pilihan corak.




Laporan asal Bit Rebels

17 comments:

  1. Replies
    1. nak tulis first, keji sangat...nampak gelek teringat dangdut. Dangdut pun boleh la.

      Delete
    2. kolo yuji, apa masalah kau? termakan babi banyak sangat eh?

      Delete
  2. kat Felda banyak orang guna paint roller macam ni. syiling pun diorang cat bercorak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi coraknya tak lawa macamni...

      Delete
  3. ni bukan ke dulu smartshop ada tunjuk?

    ReplyDelete
  4. tapikan.. katakan kita dah roll sebaris.. nak start off another baris tu tak ke lari corak2 nye itu?

    ReplyDelete
  5. Kreatif. memudahkan kerja mengecat.

    ReplyDelete
  6. cool gila...

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  7. Obe, benda ni dah lama ada, cuma orang tak bagi perhatian dan mungkin orang tak ramai berminat kot. Rumah parents aku dah lama cat pakai corak camni dekat 10 tahun dah. Yang buat tu kontraktor melayu, tapi teliti orangnya pasal nak cat tu, kena pastikan permulaan corak pada berus kena sama dengan corak yang dah sedia ada dicat.

    ReplyDelete
  8. tak yah guna pelekat dinding bercorak ^,^''

    ReplyDelete
  9. saya berminat nak beli xp camna?

    ReplyDelete
  10. I am happy to find your website and can join to comment
    I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    sex shop >> sex shop semarang >> obat penggemuk badan >> obat peninggi badan >> obat penghilang tatto >> pemerah bibir permanen >> crim pembesar payudara >> Vakum alat pompa pembesar payudara >> boneka sex cantik

    ReplyDelete
  11. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
    I hope others can feel the same benefits as me
    I will wait for your next article updates
    Thank you, for sharing
    vimax asli obat pembesar penis vimax original

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails