Thursday, 29 November 2012

Serius Cool - I.Am+ Foto.Shosho : Casing Iphone Dari Will I Am (6 Gambar)


Looks interesting


Iphone sudah mempunyai beberapa casing yang mengubah rupa bentuknya menjadi seperti sebuah kamera. Kami pernah paparkan
Gizmon Ica yang merubah iPhone anda untuk kelihatan seperti sebuah kamera retro hipster. Will I Am, penautotune dari kumpulan Black Eyed Peas hari ini memperlihatkan siri casing iPhone I.Am+ beliau. Terdapat beberapa versi casing ini. Ada yang hanya melakukan perubahan kosmetik, ada yangmembolehkan anda melakukan pertukaran lensa dan ada yang mengklaim kamera 8 megapixel iPhone boleh dinaik taraf menjadi kamera 14 megapixel lengkap dengan papan kekunci QWERTY. Casing I.Am+ dijual dengan harga diantara USD 318 dan USD 477 sebuah. Ianya akan mula dijual 6 Disember ini. Nampak macam best tapi dari pengalaman kami menggunakan Samsung Galaxy Camera semalam, Galaxy Camera lebih menarik dari segi fungsi dan kemampuan optiknya.




Laporan asal Telegraph

9 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the bahrain. Sebab dia saje nak removed. Hebat sungguh.

      Delete
  2. Tahniah, sila ambil biskut anda sekarang!

    ReplyDelete
  3. nice. practical. tapi harga casing ja mcm harga sebuah fon. bail beli fon :)

    ReplyDelete
  4. Will.i.am drop the beat now. teteeetetteeeteeetteteeetetttet
    Yup, yup I be rockin' them beats, yup, yup I be rockin' them beats, y-y-yup, yup

    btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails