Friday, 9 November 2012

Serius Cute - Nenek NeKo : Pasti Membuatkan Anda Tersenyum (12 Gambar)


Comelllllllllll

Kami suka neko. Neko adalah hayawan paling comel di dunia. Kerana kami sukakan Neko dan kecomelan kami tergerak untuk memaparkan entry ini. Awwwwwwwww cuteeeeeeeee. Gambar ini diambil oleh Miyoko Ihara dan memaparkan nenda beliau Misa (88) dan kucing peliharaan beliau Fukumaru. Jika mahukan lebih banyak foto comel sila beli buku belu Misao The Big Mama and Fukumaru The Cat

Thanks @Some1526  for the tip




Laporan asal Miyoko Ihara via Buzzfeed

22 comments:

  1. Insaf....Lama tak balik kg....

    ReplyDelete
  2. alfatehah pada nenda saya - Zaudah | moga doa cucu sampai di sisinya :)

    ReplyDelete
  3. comelnya.. kenapa kucing aku x cmnih?? asyik hilang ja keja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bela saya je.. mandi jom. rrrr

      Delete
    2. gitu gitu jelah...kalau era Anon keparat on...fuu...lagi teruk komentor awek kena sexual abuse.

      Delete
  4. hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan hayawan

    ReplyDelete
  5. tiba2 rindu kat arwah nenek..al fatihah..

    ReplyDelete
  6. serius cute kucen itu... baiknya kucen itu...lebih baik baik dgn kucen dari baik dgn maknusia sebab kadang2 manuksia perangai lagi teruk dari hayawan....

    ReplyDelete
  7. Ok lah tu. Peneman nenek itu sepanjang hayatnya.

    ReplyDelete
  8. i dont comment much but this is a very nice entry obe...

    ReplyDelete
  9. Neko memang 'hayawan' yang comel! ;D


    Kasih sayang buat nenek dan kucingnya rapat kan.. Sweet.


    *Word verify bawah ni macam kurang syiok je.. hoho

    ReplyDelete
  10. perkataan hayawan tu pon comel <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails