Thursday, 29 November 2012

Serius LOL - Iklan Jamu Kougar Untuk Meleis


Sheeyit!

Kougar meleis kurang menarik dan agak menakutkan. Tidak Stiffler's mom langsung!

Thanks @ChiedaNurul

Laporan asal Twitter @ChiedaNurul 
 

42 comments:

  1. sekali tgk xde pon nampak bergetah gebu. mamat ni dah test drive dulu ke ?lol

    ReplyDelete
  2. buat malu ja..huhu..tgk muka pun mcm mak lampir dah

    ReplyDelete
  3. mohon rawatan mata diberikan segera kepada pucuk muda tuh..

    ReplyDelete
  4. makcik tu pakai jamu.. mamat tu kene pakai cermin mata...

    ReplyDelete
  5. ade unsur sihir disini..hahaha..malu aku as pompuan muda..keh3...

    ReplyDelete
  6. Takut aku tgk gambar tu... meremang tengkuk...

    ReplyDelete
  7. muke dah macam tepung komak, tangan pulak hitam legam, jahanam punye meleis!!

    ReplyDelete
  8. iklan jamu2 sekarang memang mengarut. unsur2 18sx pon ade. x patut
    harap dapat support page ini
    https://www.facebook.com/infodietsihat

    ReplyDelete
  9. Kenapalah orang Melayu ni kalau citer bab tenaga lebih,mesti disalurkan untuk memantat je??? Kenapa bila ada tenaga lebih,tak ajak orang untuk lebih beribadat ke? Buat lebih kerja-kerja amal ke? Atau paling simple, galakkan suami bangun bangun buat susu anak tengah malam,bukan harap isteri je...

    ReplyDelete
  10. mata sakit..apakah keseriusan ini?

    ReplyDelete
  11. jangan terpedaya, makcik tu lelaki sebenarnye...

    ReplyDelete
  12. kesian nenek tu, tak pasal2 jadi bahan kat sini

    btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

    ReplyDelete
  13. Argh...terus dapat cancer otak tengok iklan macam ni..!

    ReplyDelete
  14. statement xleh blah. dhla muka mcm zeton sameon

    ReplyDelete
  15. aku rasa bukan penangan makjun salasah, tapi penangan nasi kangkang nie

    ReplyDelete
  16. makcik tp ayat mcm bdak2.. palsu ni

    ReplyDelete
  17. x elok memantet sama perem tua, nanti kote kamu kelayuan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails