Tuesday, 27 November 2012

Serius Fail - Fesyen Hijabista Paling Cannot Brain Liao


HAHAHAHA

Ini fesyen Hijabista Dua Alam Al Wasatiyyah paling LOLWAT

Thanks @Karrotgold for the leulz

Laporan asal twitter TweetBergerak4 

44 comments:

  1. Wasatiyyah Husnul Khatimah Najib 1 Malaysia!!!

    ReplyDelete
  2. surely indonesian kot. ni memang style diorang.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ni mesti pelancong, tringin pakai tudung siti kn... hahaha..

    ReplyDelete
  5. sah budak2 pavi yang baru nak up

    ReplyDelete
  6. bodoh macam beruk. 1naj1b 1neraka

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1Nuarjuburi 1Murtad untuk Melayu!!

      Delete
  7. Mencemarkan hijabista tulen tol...kalo dorg ni nk berfesyen/ cover rmbut pn, biar la sesuai...pkai la wig/beret/whatever

    ReplyDelete
  8. hahaha terbalik....atas tutup bawah bukak

    ReplyDelete
  9. lol, diaorang ni orang korea lar. aku dah jumpa

    ReplyDelete
  10. probably tourists, or non-muslim chineses

    the bad thing about citizen journalist is they too didn't bother to look up the both sides of the story.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agreeee....x siasat dulu..,main meluluuu je...

      Delete
  11. biarla.. melayu msti nak nyibuk. lantakla org pakai apa pun.. apa punya samdol laa.. kubur masing2 kan. lu yakin lu masuk syurga tak payahla sibuk judge org. bangang punye meloya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya,Kubur masing2.tp yg nak urus jenazah tu 'org lain' juga.'Org lain' pun akan di soal di akhirat juga sbb tak tegur, cegah..dosa berkait2

      Delete
    2. Janganla guna ayat kubur masing2 tu. kalau awak mati, siapa nak urus jenazah awak? siapa nak korek lubang kubur awak? siapa nak kafankan jenazah awak? siapa nak masukkan awak dalam lubang tu?

      kalau semua boleh buat sendiri, takpe gak.

      Delete
    3. hahahaha....korang dua orang ni.... dia tengah memancing tu. Cakap nasihat macam ni pun tak guna. Nak tau dia pikir macam mana pasal agama-agama ni? Korang pandai koottt nak cari kat mana....

      Delete
    4. ko buat la wasiat cepat2..dlm wasiat tu ko cakap yg ko nak uruskan diri sendiri masa dah mati nanti..kubur masing2 kan..?

      Delete
    5. kubur masing2 tu maksudnya tanggung azab, tanggung dosa sendiri2. betul la kubur masing2. korang gali kubur dia pun, dosa,azab kubur dia sendiri jugak tanggung. bukan ada kurang pun. ape daa

      Delete
  12. ni mesti geng2 kpop ni

    btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja keras anda mempromote blog sungguh dahsyat. masuk blog pr, sokong pr, masuk blog umno kondem pr, semoga bejaya seperti mana obe.. kih2

      Delete
  13. terbaik malaysia !!

    http://panjisemarang.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Apa kes ni. hehehe fesyen atau gila hehe

    ReplyDelete
  15. bg diorg definisi tutup aurat tutup rmbot je kot..

    ReplyDelete
  16. tourists...probably non-muslim, just curious about tudung, probably bought those hijabs there too n simply put them on...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini pelancong. Macam kita tengok Shemagh Agal pak arab la. Kita tak berapa tau pakaian apa yg matching, warna apa yg boleh tak boleh..etc. Macam tu la diorang tengok tudung. Dah dia tengok awek pakai tudung tapi baju casual, bonjol,ketat...so bagi dia mungkin tudung ni fesyen tutup kepala aje. Janganlah sound dia.

      Delete
  17. Inilah yang dikatakan ilmu ambik sikit tapi berlagak tahu semua.

    ReplyDelete
  18. bodo....semua nak salahkn najibo...
    kalau ko berak besepah pon ko salahkan najibo....

    ReplyDelete
  19. Ish , diorg ni . Pelik ! tk tahu hukum aurat lettuw .

    ReplyDelete
  20. SAPA NAK DUIT???? JOMMMM....SAPA2 yg seyessss yg nak jer k...


    http://www.Pioneer4u.com/nazakihata

    n ctct/whatsapp me:

    018-2997055

    ReplyDelete
  21. Hurm... cuba nak bersangka baik so mungkin bukan muslim kot...

    ReplyDelete
  22. ok..aku ada ditempat kejadian time ni..tp tak sempat nk amik gambar..haha kat kb mall kota bharu ni bukan pavi. doran gni chinese..dan aku rasa dorang ni bukan chinese malaysian. dari china kot..dengar dari slang doran gbercakap..alaa apa yang peliknya..kan kat sana tengah in trend berhijab setelah shilla amzah menang asian wave ari tu...muahahaha

    ReplyDelete
  23. tak sudah nak main politik ..

    ReplyDelete
  24. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails