Monday, 19 November 2012

Serius VS - Gadis-Gadis Bond Dulu VS Sekarang (12 Gambar)


Sudah tua!

Gadis Bond dilakonkan oleh pelakon-pelakon yang hot pada era ianya difilemkan. Lihatlah rupa pelakon gadis Bond dulu dan rupa mereka sekarang. I can't fap to this!



Laporan asal BuzzFeed

24 comments:

  1. Replies
    1. MUNGKIN MEREKA PERLU MENCUBA ZELL V UNTUK KEKAL 25

      Delete
  2. manusia akan menajdi semakin tua.

    ReplyDelete
  3. beauty fade..no point chasing beauties..

    ReplyDelete
  4. sesungguh nya kejelitaan itu tidak akan berpanjangan untuk selama lamanya ....some people can't handle the fact that they getting older so plastic surgery is the answer now look what happen some of them are downright creepy looking nowdays..ish ish ish konet-konet

    ReplyDelete
  5. At least 3 yang masih fappable

    ReplyDelete
  6. Hehe... serius weh aku tak dapat nak bayang cener la rupe Nora Danish bila da tua nanti, agak2 cun lagi tak?

    ReplyDelete
  7. LoL hey at least they are 'blessed' with old age, kita? blom tentu...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. 3rd bond girl pic is still fappable...on her booobssszzz...lol

    ReplyDelete
  10. 3rd bond girl tu macam jane seymmour...

    ReplyDelete
  11. pic 9 ngn 11 msih fapable..cuba lah

    ReplyDelete
  12. Sophie Marceau paling cantek

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails