Thursday, 1 November 2012

Serius Cool - Koleksi Kereta Adiwira Justice League Oleh KIA (16 Gambar)


Kinda Pointless


Beberapa minggu yang lalu kami ada paparkan kereta KIA yang diubahsuai menggunakan tema adiwira Batman. Hari ini mari kita lihat empat lagi kenderaan KIA yang diubahsuai dengan kerjasama syarilkat komik DC. Kelima-lima kereta ini diubahsuai supaya kelihatan seperti kenderaan milik adiwira Justice League. Lima kenderaan yang diubah suai ialah Kia Optima Batman, Kia Forte Flash, Kia Rio Aquaman, Kia Forte Cyborg dan Kia Soul Green Lantern. Kesemua pengubahsuaian dilakukan oleh West Coast Customs yang terkenal melalui siri TV Pimp My Ride. Kami kini menanti siri TV baru Superhero My Ride di MTV.




Laporan asal AutoTribute

49 comments:

  1. Replies
    1. http://www.facebook.com/ArepeacenickPhotography

      Delete
    2. CAKAP 1ST LA BODO!! 1ST!!

      Delete
    3. Mana 1st kau? Mana? Mana? Tak guna punya manusia.

      Delete
    4. Tak payah ler nak pomot link kau tu. Burok macam muka kau bodo! Sial tak guna haram jadah. Buang masa je. &&%$#@#@!#!$#%^

      Delete
    5. jgn peduli cakap anon2 bodoh ni... sesungguhnya mereka dengki dan cemburu dengan kehebatan orang2 yang komen menggunakan akaun berdaftar dan mempunyai link untuk dikongsikan. mereka ini hanya manusia2 loser dan tiada apa2 link sendiri dan tidak pandai membuat link.

      HIDUP REGISTERED USER!!!

      Delete
    6. dasar pelacur murahan. makin dikutuk makin kuat melacur

      Delete
    7. lg elok drp menjadi parasit kt blog org..nmpk je blog org dpt smbtn mula nk menyedut / menumpang..prince of noob anak kpd mak & bpk yg super noob!!!

      Delete
    8. tula konsep berniaga,cibai babi!org lancau puki mcm ko je yg promote blog kt tmpt yg xde org..bangsat pye budak..mne ade org mniaga dlm kawasan yg xde org..pelacur pun cari tmpt tumpuan..so, klu ko reti mniaga, ko jgn sembang kencang la pantat anjing..cibai pumye pukimak..SIALLLL!

      Delete
    9. woi anak pukimak lanjiau, ak nga kongkek mak ko ko sdp2 je bising kt cni..dasar anak lakhanat! pigi study la mahaiiii cibai..da2 g balik la puki..huhu

      Delete
    10. abg carut, cara beniaga bodo mcm ko ni la punca org melayu xlaku..tgk filem antu laku, sume wat cite antu..cite gangster laku sume nk wat cte gangster..berger bakar laku sume nk jual jgk..pokemak btol typical malay..fyi, ak xde pon nk m'jaja2 blog ni..xde pekdah pon

      Delete
    11. sapa rse anon klik link bawah..support sesama anon.. prince of noob! please go die

      SELUAR JEANS Levi's® ADA SALES BRO!
      PREPAID BROADBAND.UNLIMITED.RM18 SEBULAN

      Delete
    12. bodoh..sbb tula melayu xmaju..ko bg aku cnth yg xde kaitan ngn ape aku ckp..aku cite psl promosi la cibai..klu nk promosi kt tmpt xde org..tu bukan peomosi..lgpn, PON xdela promote mcm brader atas ni..promote direct..PON cme linkkn komen ngn link..lu, klu xreti mniaga, jgn komen psl mniaga la babi..ko nk cte psl melayu suke mniru?ok, ko list kt aku company mat salleh buto mne yg bjye tnpe hsil mniru inovasi org ln..klu ini la mentaliti ko..smp mmpus ko duduk bwh taik babi..typical malaeis kple bpak anjing ko..sdgkn alikhsan yg diaggp melayu berjaya pn sbnrnye mniru cara mniaga org..yg mmbezakn, cre die promote brg..lu nk cte mniaga dgn aku..mcm babi jee..mmg babi lancau la lu..

      Delete
    13. cibai babi..ckp cntek..tp xgune otak..serupa mcm babi..pukimak btol..lu jual ganja pn, lu meniru gak..sbb ramai taiko jual..jual cd pn, tiru gak..

      Delete
  2. NK dua... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak dua apa anon? dua boobs nak? (.).)

      Delete
    2. Nak dua testis pleaseeee!

      Delete
  3. Tak payah nak jual diri letak link lah ape bagai. Nak jadi macam Prince of Noob yang tak tahu malu tu? Puiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku stuju ngn anon di atas!! x payah jd bitch mcm PON tu !! hidup anon!! nak bisjut?

      Delete
    2. bisjut? kote bapak kau ke tu? biskut aku nak ler.

      Delete
    3. nak bisjut kpla bapak kau?

      Delete
    4. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      Delete
    5. gigih gila kau cari balik entry2 lama untuk cari komen lama aku kat atas ni... akhirnya apa yg korang dapat? anon anon... haram jadu sungguh

      Delete
    6. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      Delete
    7. Kimak kau noob.aku jumpe ko aku nk ludah2 muka ko.hahaha.blogger sampah mcm ko mmg suke melacur

      Delete
    8. anon can talk talk only. nak ludah la nak mencarut la sapa2 pun boleh buat. aku tahu kau ni jenis2 budak sekolah bapok baru nak up. kita setel secara gentel, blog lawan blog. ko buat satu blog dan cuba dapatkan at least 2,000 view sehari, then kau layak nak kutuk2 aku dan aku akan stop komen dan letak link kat sini. selagi takdak, aku anggap kau hanyalah sampah sarap yg hanya tahu menyalak. amacam ada bran?

      Delete
    9. PON, ak cabar ko naikkan rate blog ko tanpa m'jd parasit kt blog org..amcm? blh ko survive ke? xblh kn? hak tuihhhh

      Delete
    10. no no, aku cabar kau buat blog dulu, ok la aku bagi peluang. buat sampai at least dapatkan 500 pageviews sehari. tapi ko ni mesti jenis takde telo, buat blog tak mahu tapi byk menyalak pulak, bising macam langau. pastu yg korang tahu dok mencaci menghina orang perempuan lepas tu buat fitnah, serius cam bacul.

      Delete
    11. setel cara gentel??nk gentel telor ko ke apa..telor ada ketuat najis jijik ada hati org nk gentel telor ko..noob2..mmg murahan..

      Delete
    12. ntah..noob placur murahan..placur + parasit..ko ni mmg tyupical malay la..haqqqq tuihhh

      Delete
    13. yang korang tak puas hati sngat dgn noob ni knapa. korang pun nyemak gak coment dlm blog ni. so relax2 sudah. nyampah aku anon2 bodoh sial mcm korang ni

      Delete
  4. Replies
    1. Pale otak kau. Aku 3rd.

      Delete
  5. Ek ele setakat tulis blog pn nak bangge. Xde life. Nerd. Mengadap pc 24/7. Nerd. Get a life la. Keyboard warrior. Jmpe kat lua,nerd. Tgk obe gemuk. Duk mengutuk org bagai,tgk ape jadi kt die n wife. Balasan. Baru ko tau langit tinggi rendah. Pui.xde mase aku nk buat blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu..dorg ni lg rajin ngadap kmptr je..klu tgk PON in real life mst dia gemuk haram jadah..kerja xabes2 nk tumpang jd parasit..haqqq tuihhh~

      Delete
    2. ye aku nerd so what? yg korang ni takde blog tapi dok menyalak2 kat blog orang 24/7 kenapa? so orang yg buat blog kutuk orang salah? kalau anon kutuk orang boleh? begitu lemahnya tahap pemikiran korang. get a life dude.

      kalau rasa tak mampu nak buat blog tak payah dok menyalak2 sangat sampai mencaci memaki menghina dan mengfitnah orang.

      Delete
    3. hebat sangat ke ada blog wahai PON...takat ada blog tapi xmenarik wat per..dok menjaja link blog kat merata2...cara lu cakap macm la ada blog tu satu benda yg hebat...puii...sembang xnak kalah pulak tu...kesian tgk lu ni...real life mesti lu xde kawan kan..dah..lu gi cepat jaja link kat blog2 lain pulak...

      Delete
    4. tak la hebat mana pun, tapi jauh lebih baik la dari orang yang jadi anon yang hanya tahu menyalak2 kat blog orang lain. malah aku jaja link lebih baik dari dok mencarut2 maki caci hina orang siap tabur fitnah semua. aku tahu korang ni budak2 bodoh sempit akal fikiran, korang nilai sendiri la sapa betul sapa salah.

      btw aku takde masalah dgn anon baik, cuma dgn anon2 bangang macam sesetangah yg sangat tolol sampai sanggup membuli kaum wanita yang lemah.

      Delete
    5. kepala bana ko PON..

      Delete
    6. PON...tolong bagi contoh ayat2 anon yang membuli kaum wanita yanng lemah tu...nak tau gak macam mane ayat membuli tu...

      Delete
    7. pon, jawab la soalan anon atas ni

      Delete
    8. tak tahu samada anda ni anon yg buat2 xtahu atau baru kat sini. setakat ni yg aku tau dah ada 2 perempuan dh jd mangsa kebabian anon, hanis baharom ke nama dia dgn eleea sampai diorg terpaksa privatekan blog mereka. syafiq nawi juga pernah kena fitnah dgn anon. tuhan dh bg korang otak, korang nilai la sendiri apa yg korang buat tu betul atau salah, masing2 dh besar panjang, tp kalau korang budak2 sekolah baru nak up xpelah, aku faham, aku pun pernah jd budak sekolah jugak dulu

      Delete
  6. Smer2 kt atas,igt Tuhan.. Korang mcm ni xde faedah nye..dah2 ler tu. Yg Anon dah2 la kutuk2,yg Registered tu agak2 la nk promote.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails