Monday, 6 January 2014

Serius LOL - Teksi Yang Kaum Wanita Pasti Takut Hendak Naiki!


Bahaya!

Seriously...... Nama driver ini sangat dodgy!

Thanks @Yayaqazrin





Laporan asal Instagram Metnoi

13 comments:

  1. Tak semua takut. Ada dak yang suka

    ReplyDelete
  2. JOM CARI DUIT SAMA2 NAK?

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=218447

    ReplyDelete
  3. http://stayreward.com/index.php?share=5750
    pic gadis2 cun..

    ReplyDelete
  4. buat duit dengan theweeklypay x yah modal pun klik link utk keterangan lanjut
    http://bit.ly/1hWRAS4

    ReplyDelete
  5. http://www.kcfm.my radio online.. jumm dengar

    ReplyDelete
  6. Tengok mesti senyum!
    http://bit.ly/KwC1oZ

    ReplyDelete
  7. amboii... mahir btul abg ni meraba..

    ReplyDelete
  8. http://zasbeauty.blogspot.com/2013/12/promosi-3-set-collagen-plus-vitamin-e-3.html

    ReplyDelete
  9. Everyone is Welcome!
    Anyone can Join!
    No Experience required!
    Easy Money Making!
    Free register..
    http://visitpayment.com/?ref=11175

    ReplyDelete
  10. Orang Lelaki Misti Kena Baca Benda Ni !!

    http://mantopbro.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Pancutan mani yang aku rasakan ketika membuntingkan dia adalah yang
    paling enak yang pernah aku rasa. Penzinaan kami ketika itu telah
    sempurna. Tubuh subur yang disertakan dengan dubur yang lazat telah
    mencantumkan benih pekat aku bersama telur matang dia. Itu adalah
    kemuncak nikmat dunia. Pada ketika itu setan-setan telah menyeru supaya
    aku membuntingkan gadis itu kerana kedudukan bontot Baby yang ketika
    itu menonggeng dengan tinggi sekali malah ketika itu dia sedang cukup
    subur dan matang. Aku memeluk dubur tembam dia dengan erat lalu meminta
    untuk memancut. Dia menganggukkan kepalanya lemah lalu melentikkan
    bontot lebarnya setinggi mungkin supaya zakarku terbenam
    sedalam-dalamnya. Ketika itu juga dia telah membuka belahan duburnya
    supaya benih maniku boleh meleleh dan bertakung di dalam tanpa
    tertumpah sedikit pun.


    Aroma cipap dan duburnya sungguh menyelerakan dan membuatkan buah
    zakarku menghasilkan benih mani dengan begitu banyak dan pekat sekali.
    Pada ketika zakarku hampir sekali untuk meceratkan benih pekat yang
    berlumba-lumba untuk memancut keluar, Baby merengek manja dan merayu
    supaya dia dibuntingkan. Dia sempat mengugut aku kerana katanya dia
    akan dibuntingkan dengan benih lelaki lain kalau aku sendiri tidak
    mengambil peluang itu. Peluang ini tidak aku persiakan lalu aku
    menyantakkan zakarku sedalam-dalamnya dan sambil aku mendengus dan
    menggigil, benih maniku mencerat-cerat keluar melalui kepala zakarku
    dengan deras terus ke dalam rongga cipap Baby yang sedang menadah
    dengan setianya. Keenakan yang aku nikmati tiada taranya lalu aku
    terjerit kenikmatan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails