Tuesday, 14 January 2014

Serius - Inri Cristo : Lelaki Yang Mengaku Jelmaan Nabi Isa (12 Gambar)


This is Brasil!

Orang Islam dan Kristian percaya apabila kiamat hampir tiba Nabi Isa/Jesus akan kembali semula ke dunia bagi menentang dajjal/anti christ. Di Brazil sudah ada seorang lelaki yang mengaku diri beliau sebagai jelmaan semula Nabi Isa sejak tahun 1979. Inri Cristo (66) yang berasal dari Santa Catarina ialah ketua kultus yang mengaku beliau tuhan dan juga Nabi Isa. Beliau pada awalnya seorang atheist yang kemudiannya mendakwa mula mendengar suara yang mengatakan diri beliau ialah Nabi Isa. Ramai yang mengatakan beliau tidak siuman tetapi Inri masih mempunyai ramai pengikut. Agaknya kalau Inri Cristo, Tuhan Harun dan Ayah Pin bergaduh siapakah yang akan menjadi "tuhan" yang paling power? My bet is on Ayah Pin coz he is very good at playing Where's Wally.





Laporan asal Oddity Central

11 comments:

  1. Bakal berkubur gamaknya blog ni. Hambar sangat dah rasanya.

    Kasihan untuk perkara yang bermusim maca blog ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun perasan. Mana pergi anon2 sekalian? Dulu ada mak anon, bapak anon, bapuk anon..dh berkubur ke persatuan anon2 di malaysia?

      Delete
  2. kenapa kt kerusi dia ada lambang freemaason...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..n dia ada buat lambang hand sign..mcm familiar..

      Delete
  3. Jom buat duit..free.
    .http://www.theweeklypay.com/index.php?share=273750

    ReplyDelete
  4. shieeetttt! Jesus/ nabi Isa as bukan orang Brazil. melainkan nama dia Jesus(Hesus).

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails