Saturday, 18 January 2014

Serius LOL - Tweet Terbaik Hari Ini #8 - Tweet Terbuka Kepada PM Najib Razak


Ini!

Tweet real! Kenapa kerajaan dibenarkan mengkritik rakyat tetapi bila kita mengkritik mereka kita dimarahi. Tweet di bawah hits it right on the head. BOOYAH!



14 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom buat duit..free..join now..free..
      http://stayreward.com/index.php?share=20420

      Delete
  2. kalau kritik PR nanti kita dipanggil macai...PR ni pun x boleh sentuh..maksum gilee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. napela org melayu ni x sedar2 lg?x paham betulla..mampu sgt ke melayu2 ni hidup selesa kt malaysia ni?brape sgtla gaji org2 melayu ni agaknye..byk yg aku tgk melayu ni keje kilang/pak guard/cleaner/merempit..tu pun kerja2 yg bakal diambil alih oleh warga asing..haih..bukalah mata..cuba tgk ape yg menteri2 PR perjuangkan..byk video2 persidangan parlimen kt youtube yg korang bole tengok n compare...jgn mengiakan pepatah "melayu bodoh dan malas"..malula skit kt kaum lain...

      Delete
  3. yg pelik bin ajaibnya..melayu2 kampung and less educated dan miskin yg kebanyakkannya sokong BN padahal kenaikan harga brg2 dan servis (disebabkn ketirisan, rasuah, penyelewengan yg dilakukan BN) memberi kesan yg sgt dasyat kpd golongan ni...yg sokong PR pulak kebanyakkannya golongan professional (doctor/engineer/lawyer/bekas ketua polis negara/sasterawan negara dsb) dimana kesan kenaikkan harga brg2 dan servis x byk memberi impak kpd mereka..malaysia memang unik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang kaya pun ada jugak sokong BN, tu tak lain tak bukan puak2 kroni diorang yang harap tender kerajaan untuk jadi kaya

      Delete
  4. Angan2 banyak kau ni. You think the professionals really give a damn about the kampongs?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Part mana yg dia angan2 kan tu? Hantam tulis je kau ni.

      Delete
    2. Rilek je Kolo Yuji. Dia cuba nak bagitahu dia tu Professional level

      Delete
  5. bodoh gile.. BN la parti maksum. korang tgk dlm tv3 ngn utusan. BN mcm xde dosa. klau bleh taik org BN pn nk dipuji sebagai wangi. satu lg perkataan macai tu utk macai bn je. sbb hari2 kene tipu. nganga mulut kene kencing

    ReplyDelete
  6. Kalau rakyat kritik BN. Ada ker kerajaan BN marah. Tulis macam-macam kat twiter Najib, ada dia marah. Apa yang selalu dibuat oleh macai BN ialah memperbetulkan tanggapan salah orang ramai. Aku pernah komen PR, cakap sikit jer. Pencacai PR maki aku dan mak bapak aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab mak bapak kau memang patut dimaki kerana melahirkan manusia bn macam kau ni.

      Delete
  7. Ketar2 lutut aku bace komen2 keyboard warrior ni semua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails