Thursday, 16 January 2014

Serius Bodoh - Koleksi Pemanduan Tahap Tinja Rakyat Malaysia Yang Menjengkelkan


2 Jari tengah!

Bawak cam makharomz...kerana Nakharomz tidak cukup haram

13 comments:

  1. tader laa tinja sgt...ape baru dpt lesen ke baru bawak kete ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mase ak bru dpt lesen pun mcm ni, sume yg potong kiri ak hon... tapi mmg org yg rakam ni noob, dok kanan tapi slow, klau org blakang da cucuk2 tu, ketepi le.

      tapi klau yg potong ikut emergency lane tu mmg sume camcibai, ingat dia sorg je nak cepat.

      Delete
  2. this shit is true..
    yang bawak kereta tu jangan la cilok2 macam moto.. bodoh sangat tu..

    monyet yang duk superman atas moto tu kalau excident nyusahkan orang jer.. nak laju sangat beli superbike la..

    ReplyDelete
  3. 1.48 - jalan jelatek - nak masuk ke kampung datok keramat

    ReplyDelete
  4. Jom buat duit..free..join now..free..
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=273750

    ReplyDelete
  5. Cuma nak nasehat pada org yg shoot video nih, awak di lane laju, tapi bawak punye la slow. Next time, tolong stay di lane kiri. Tindakan awak juga merbahaya bagi pemandu yang lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro.. come on.. baru duduk malaysia ke? biasa la rakyat malaysia.. kita mana tau kesalahan kita.. kita x pernah salah. org lain buat baru salah.. kalau kita buat bersebab so x salah...

      Delete
  6. slalu terpaksa potong dr lane kiri sbb pemandu lane plg kanan bwk slow mcm siput babi,kt depan kete die jarak 40 bijik bas lg dgn kete dpn die. dh bg lampu pun buat xtau.kalo hon marah plk.

    ReplyDelete
  7. korang tak tengok lagi orang Indonesia bawak kete dgn motor... mulut kumat kamit dgn mencarut dan sumpah seranah sepanjang perjalanan...

    ReplyDelete
  8. siang biasa wt keje bodo atas jln bwk keta mcm haram ni geng 'kap lam ya nga'. klau mlm plak mat rempit..

    ReplyDelete
  9. Salam. Kawan2.
    Cer try ,aku dh dpt USD25 dlm link aku bila daftar.FOC.


    Daftar percuma .satu sen pun tak keluar…klik link kat bawah dan terus daftar.

    http://stayreward.com/index.php?share=18789

    Free register dapat 25USD X RM 3.4 = RM85.00* Tiada apa2 bayaran dikenakan* Tiada tipu muslihat* Tak perlu cari orang* Tak perlu beli / jual barang.(kalau anda rasa program ni menipu anda takrugi apa2 pun, anda tak keluar modal satu senpun)Syarat kelayakan :1. Anda ada facebook dan tahu guna komputer2. Anda hanya perlu open link dibawah danregister sebagai member3. Lepas register anda terus dapat 25USD X RM3.4 = RM85.00Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri1. Apa lagi anda copylink anda sendiri dan copyayat2 saya ni dan iklankan di facebook,Twitterdan sebagainya 2. Setiap sorang click anda akandibayar sebaya 10USD bersamaan RM34.00Mudah kan? Duit anda boleh dipilih sama adaduit masuk ke akaun bank atau cek akandiposkan ke alamat rumah anda.Jom daftar FREE JEEE!!!

    Cuma click kat link bawah nie

    http://stayreward.com/index.php?share=18789


    StayReward.com Earn 10$ for every 30 second Task. Internet Job
    stayreward.com

    StayReward.com Earn 10$ for every 30 second Task. Internet Job
    stayreward.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails