Thursday, 16 January 2014

Serius LOL - #OHMyMalay : Pekerjaan Khas Untuk Zombies dan Hantu?


Copywriter!

Jangan lupa cari orang untuk diubah jadi copywriter as well! Jadi lain macam iklan pekerjaan ini

Thanks Fikri Muhammad






15 comments:

  1. kalu eja tombak mesti jadi tombank

    ReplyDelete
  2. meninggal ?? sekolah vernakular detected

    ReplyDelete
  3. ni iklan kat mudah kan. pelik2 org skrg haha

    ReplyDelete
  4. Jom buat duit..free..join now..free..
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=273750

    ReplyDelete
  5. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=218447

    ReplyDelete
  6. Salam semua...JOM JANA INCOME rm900 sehari tanpa modal. Tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil,baik berfacebook yang dpt hasil.Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan.Free register tiada apa2 bayaran dikenakan.Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa2 pun..anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2.Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member.Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya.Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda.register percuma sila Clik link @ copy and paste url

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=301689

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..sye da click u pnye..mntak click sye pnye jgak k..
      http://www.theweeklypay.com/index.php?share=259538
      http://stayreward.com/index.php?share=18138....hee thanks
      sesape nk duit lbeh, meh click link kteorg ni..same2 tlg kwn wt duit!!!!

      Delete
  7. Dah meninggal pun ada peluang minta kerja? bagilah peluang kepada yang hidup minta kerja.. Gombank takpe, asal jangan Gangbang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya Gombank lebih teruk dari Gangbang. Trust me. I saw it.

      Delete
  8. sape nak jersey world cup!!??

    http://wanjahali.blogspot.com/2014/01/world-cup-2014-kit-jersey.html

    ReplyDelete
  9. Jana Pendapatan Yang Lumayan dengan mengetahui cara-caranya di
    cheapedge.com

    ReplyDelete
  10. Salam, saya ada menjual upt (rm1.00/pc) dan opk (rm1.20/pc)...Sememangnya harga murah, kalau nak maklumat lanjut , sila layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Free register. Tiada apa2 bayaran dikenakan. Tak perlu cari org dan tak perlu jual barang. Anda perlu open link di bawah dan register. Anda terus dapat usd 25. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni paste kat fb, twitter, whattsapp dan sebagainya. Anda boleh pilih duit masuk accaount atau cek... click- http://myinvitepay.com/?ref=299651

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails