Friday, 17 January 2014

Serius Cool - Inflatable Crowd Company : Pelakon Tambahan Tiruan Yang Digunakan Hollywood (20 Gambar)


Cheap

Biasanya babak yang memerlukan ratusan pelakon tambahan akan meningkatkan kos penggambaran sesebuah filem. Di Hollywood seorang pelakon tambahan boleh menerima gaji USD 300 sehari untuk menjadi pak pacak di background sesebuah filem. Kalau syarikat produksi anda kaya kos ini mungkin bukan msasalah besar. Kalau produksi anda SUPER KAYA pelakon tambahan dihasilkan dengan menggunakan teknik kesan khas komputer. Tetapi sejak kebelakangan ini syarikat Inflatable Crowd Company memberikan penyelesaian yang lebih murah dari menggaji pelakon tambahan ataupun menggunakan teknik CGI. Mereka menyewakan ribuan patung getah untuk memehuni stadium apabila diperlukan. Syarikat ini mempunyai 30 000 patung getah yang boleh disewa pada bila-bila masa. Kali pertama teknik ini digunakan ialah pada tahun 2003 di dalam filem Seasbiscuit. Sejak dari hari ini pelakon tambahan sintetik syarikat ini boleh dilihat di dalam filem Million Dollar Baby, Contagion, Step Up, The King's Speech, Iron Man 2, Blades of Glory, Cinderella Man dan banyak lagi. These extras are still better actors than Kristen Stewart!

Thanks @EmantheHalia




Laporan asal Inflatable Crowd Company


3 comments:

  1. Jom buat duit..free..join now..free..
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=273750

    ReplyDelete
  2. dammit racist cunt. nigga pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tu yang racist bodoh, tak payah nk nigga sgt, negro sudah, apa yg racistnyer ade negro..babi aku tak paham hanjing macam ko ni!! tlg mati laaa

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails