Friday, 24 January 2014

Serius - 14 Bukti Fotografik Memakai Niqab Tidak Menghalang Anda Untuk Menjadi Bad Ass


Bukan Alasan

Ramai berkata bila berniqab tak boleh aktif. Well not in Iran! Di Iran polis wanita mereka berniqab tetapi masih boleh menendang punggung anda dan menghasilkan lubang baru pada torso and menggunakan jaket plumbum penuh. Yes I just google translate that shit

This headline was also done as a dare. 




Laporan asal Military Quotes

12 comments:

  1. kat malaysia pakai mcm ni katanya ganggu kerja

    ReplyDelete
  2. fuuh!! talkin bout elite ninja kickin bad gy asses..hahaha

    ReplyDelete
  3. Untuk pengetahuan anda gambar ini sebenar askar di Iran. Jadi tempat Iran kan majoriti Syiah. Perlu ker nak bangga sangat puak syiah? Syiah ni banyak amalkan taqiyah (Amalan berbohong)... Dah lah puak syiah bunuh ramai2 org Islam di Syiria. Askar2 Wanita di negara2 Islam lebih baik dari askar puak Syiah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya awak tak faham apa yang obe sampaikan. yes, memang syiah jahat, tapi apa yang obe nak sampaikan ialah berniqab bukanlah alasan untuk tak boleh buat kerja, etc. kita amik contoh jepun, jepun tu kapiaq tapi dia rajin. kita patut contohi diorang. apa yang bagus kita amik, yang buruk kita tolak.

      Delete
    2. Tak payah kata syiah jahat bunuh Islam sgt la. Kat malaysia org Islam sendiri ugut nak bunuh sesama Islam sebab tak sokong BN. Bodoh btoi

      Delete
    3. setuju dengan muhamad felnizam..

      Delete
    4. Well, better negara Iran than negara kita, dia Syiah tapi mewajibkan semua rakyat wanita dia memakai hijab, but kita yang mengaku negara Islam takde improvise langsung undang2 tu kat sini...ops kita bukan negara Islam, kita sekular la

      Delete
    5. apa yg payah sangat nak paham ni???
      Isunya bukan Syiah la pakcik oi. Meh aku pimpin kau.
      Kalau Obe upload cerita pasal Nun Kristus berlatih menembak, praktis martial arts, mesejnya tetap sama. Apa mesejnya?
      Dah lah, pimpin sikit2. Berdikari.

      Delete
  4. in b4, syiah laknatullah!! lol

    ReplyDelete
  5. sila klilk http://bit.ly/1jrJofP utk mendapatkan wang sampingan.sila klik link ini utk register. stelah register anda akan dibayar sebanyak 25 usdx3.4=RM85 lps anda reigister anda akan dpt link anda sendiri dan anda hendaklah promote link anda dimana2 ruangan di internet sama ada diruangan komen dan wall di fb , twitter,blog2 dan sebagainya.setiapa org yg klik link anda, anda akakn dpt ganjaran 10 usdx3.4=rm34 tiada tipu muslihat anda boleh pilih sama ada duit dibayar cek atau transfer bank

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails