Tuesday, 21 January 2014

Serius Cool - Ryujin Juwara : Akhirnya Malaysia Mempunyai Adiwira Tokusatkunya Sendiri


Gyeah!

Masa kecik layan Kestaria Baja Hitam. Kini generasi muda Malaysia boleh layan Ryujin Juwara, Tokustaku edisi Malaysia! Boleh challenge Tokusatku Pocongman Indonesia tak?




12 comments:

  1. Sebelum ni dah pernah ada Satria Mega dekat tv2 pukul 4 petang hari Sabtu. Pelakon dia Hairi Safwan dengan Arrora Salwa yang nyanyi lagu ah ah ahmad

    ReplyDelete
  2. sebelum satria mega tu dah ada dulu armour X keluar dalam format VCD tahun 2005 dulu. pelakon dia ezany nizariff

    ReplyDelete
  3. Jom buat duit..free..join now..free..
    http://stayreward.com/index.php?share=20420

    ReplyDelete
  4. Dulu Erma Fatima pernah buat drama adiwira Suparman. Pelakonnya entah sapa tah. Yang aku ingat, bapak angkat Suparman ialah Hamid Gurkha. Belakon jadik org Jowo. (apa-apa jer lah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh.. citer orang terbang kot.. Razak Ahmad kn pelakon dia..

      Delete
  5. Sebelum Erma Fatima buat drama adiwira, wayang kulit sri asun dah main cerita kesatria apa entah.

    ReplyDelete
  6. dulu ada citer chempiang... hero kita... jaguh kita.... cite ryujin ni cam ada versi jepon je... ryujin mabuyer... ermmm

    ReplyDelete
  7. kalu pakai suara orang yang aleh bahasa citer2 jepon..aku rasa lagi besh kot.

    ReplyDelete
  8. hero die cm xkene..nmpk cm lmbik sgt..

    ReplyDelete
  9. kalau buat time 90's cnfirm mltup

    ReplyDelete
  10. indonesia tak heran dah..mereka dah ade bima satria garuda yg kerjasama ngan syarikat kamen rider jepun,,,jauh lg hebat dari yg nie...jd aku pn xheran sgt..sbb kemampuan kte masih terbatas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun xheran ko xheran..aper aku heran

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails