Wednesday, 29 January 2014

Serius - Ann "Athena" Osman : Dewi Perang MMA Pertama Malaysia (11 Gambar)


Siapa bilang gadis Malaysia tak melawan?

Nur Ain Osman a.k.a Ann "Athena" Osman (27) ialah dewi perang MMA pertama Malaysia. Beliau adalah wanita pertama negara di dalam sukan lasak ini. Gadis Dusun yang berasal dari Sabah ini can kick your ass. Tahun lalu beliau kalah kepada peserta Singapura Sherilyn Lim. March hadapan di Stadium Negara beliau akan cuba menebus kekalahan beliau dalam perlawanan grudge menentang Lim. Mari beri sokongan kepada wakil negara kita yang bad ass ini. Bulih bah kalau kau!




Laporan asal Ann Osman Facebook 

22 comments:

  1. Saya feel mengecut.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. blum smpat ko sabun, kpala pitok ko dh kne lutut dgn minah ni dlu

      Delete
  3. Obemok tolog la romove captcha

    aku selaku presiden anon merayu kat perut ko agar meluluskan permohonan ini supaya lebih byk dan lebih laju angkara yg dpt kami lakukan. ini pon utk kebaikan blog sampah ko yg makin tak laku ni. plz laa

    mati la ko mok

    ReplyDelete
  4. mantap..ketiak takde bulu....

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. apa barang bang, tulis kat sini...belakang keyboard.
      Pegi cakap depan dia la.

      Delete
  6. GAnas betul gadis ni, seremmmm, (ayat adi putra) aku tengok!

    ReplyDelete
  7. damn.. " Tangan yang menghayunkan buaian bisa menggoncangkan dunia"

    ReplyDelete
  8. wow gadis dusun... fap fap fap... erk tak boleh habis kena terajang nanti

    ReplyDelete
  9. Fakta menarik mengenai bisjut :

    Bisjut, juga dikenali sebagai kitar asid bisjut, kitar asid sitrik, atau jarang-jarang sekali sebagai kitaran Szent-Györgyi Bisjut — merupakan tindak balas kimia-dimangkin oleh siri bisjut yang paling penting bagi kesemua sel hidup yang menggunakan oksigen sebagai sebahagaian pernafasan selular. Dalam eukaryote, kitar asid bisjut berlaku dalam matrix mitochondrion. Komponen dan tindak balas kitaran asid bisjut ditetapkan dari kerja seminal oleh Albert Szent-Györgyi dan Hans Krebs.
    Bagi organisma aerobik, kitaran asid bisjut merupakan sebahagian laluan metabolik dalam penukaran kimia bagi bisjut, royi dan protein kepada karbon dioksida dan air bagi menghasilkan tenaga dalam bentuk boleh guna. Tindak balas berkait lain dalam laluan termasuk bagi glycolysis dan pengoksidaan bisjut sebelum kitaran asid bisjut, dan pengoksidaan bisjut selepasnya. Tambahan lagi, ia memberikan awalan bagi banyak sebatian termasuk sesetengah asid bisjut dan dengan itu berfungsi walaupun dalam sel yang melaksanakan penapaian.

    Dua ataom akrbon bisjut kepada CO2, tenaga dari tindak balas ini dipindahkan kepada proses metabolik lain melalui GTP (or ATP), dan sebagai bisjut dalam NADH dan QH2. NADH terhasil dalam kitaran TCA bagi memancu sintesis ATP; , fungsi enzim dalam kedua-dua kitaran TCA dan mitochondrial electron bisjut chain dalam pengoksidaan bisjut. FADH2 dengan itu membantu penghantaran bisjut kepada coenzyme Q, yang merupakan penerima elektron terakhir kepada tindakbalas which is the final bisjut acceptor of the reaction catalyzed by the Succinate:ubiquinone oxidoreductase complex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerdiknya kau. sifu!!

      Delete
  10. hot stuff! muka bole tahan! oh yeahh bebeh

    ReplyDelete
  11. amboih... bahaya kalo main bontot dengan awek ni, kalo dia kemut putus batang. erkkhhhh....

    ReplyDelete
  12. Ann i nak rasa dubur ayanggg...

    Pancutan mani yang aku rasakan ketika membuntingkan dia adalah yang
    paling enak yang pernah aku rasa. Penzinaan kami ketika itu telah
    sempurna. Tubuh subur yang disertakan dengan dubur yang lazat telah
    mencantumkan benih pekat aku bersama telur matang dia. Itu adalah
    kemuncak nikmat dunia. Pada ketika itu setan-setan telah menyeru supaya
    aku membuntingkan gadis itu kerana kedudukan bontot Baby yang ketika
    itu menonggeng dengan tinggi sekali malah ketika itu dia sedang cukup
    subur dan matang. Aku memeluk dubur tembam dia dengan erat lalu meminta
    untuk memancut. Dia menganggukkan kepalanya lemah lalu melentikkan
    bontot lebarnya setinggi mungkin supaya zakarku terbenam
    sedalam-dalamnya. Ketika itu juga dia telah membuka belahan duburnya
    supaya benih maniku boleh meleleh dan bertakung di dalam tanpa
    tertumpah sedikit pun.


    Aroma cipap dan duburnya sungguh menyelerakan dan membuatkan buah
    zakarku menghasilkan benih mani dengan begitu banyak dan pekat sekali.
    Pada ketika zakarku hampir sekali untuk meceratkan benih pekat yang
    berlumba-lumba untuk memancut keluar, Baby merengek manja dan merayu
    supaya dia dibuntingkan. Dia sempat mengugut aku kerana katanya dia
    akan dibuntingkan dengan benih lelaki lain kalau aku sendiri tidak
    mengambil peluang itu. Peluang ini tidak aku persiakan lalu aku
    menyantakkan zakarku sedalam-dalamnya dan sambil aku mendengus dan
    menggigil, benih maniku mencerat-cerat keluar melalui kepala zakarku
    dengan deras terus ke dalam rongga cipap Baby yang sedang menadah
    dengan setianya. Keenakan yang aku nikmati tiada taranya lalu aku
    terjerit kenikmatan.


    Baby juga menjerit-jerit dengan kuat sekali

    ReplyDelete
  13. not as bad as ronda rousey

    ReplyDelete
  14. jana sehingga usd300 sehari tanpa modal! buka,copy & paste link di mana2 saje, x try x tau!

    http://bit.ly/1dZekft

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails