Monday, 12 August 2013

Serius LOL - Cara Terbaik Menganjing Orang Yang Parking Macam Bangang


Genius

Sila lakukan............. 




Laporan asal Twitter @Pazlee_

12 comments:

  1. Kira OK la juga di beri notis bertulis mcm tu, setengah keta tu aku tengok dah kena calar dan ada kena tendang body keta nya....

    ReplyDelete
  2. Kereta Matsalih.......lawak Matsalih......terasa style Matsalih....
    kalau local, rasa macam tak terasa aje..... tulis note lawak dlm BM pun, ---lps baca, ambik, buang.
    Hanya tendangan dan katokan, serta calaran saja yg mudah difahami.

    ReplyDelete
  3. yng bes nye condom dlm plastik oren tu.. kan dia tulis --> tolong jgn ada anak yng perangai mcm dia ( please do not reproduce)

    ReplyDelete
    Replies
    1. engko sorang je reti membace dekat alam maya ni

      Delete
    2. haha komen kau memang best.

      Delete
    3. nah bisjut

      Delete
  4. kt Malaysia cam bodoh...x pandai main kiasan...

    ReplyDelete
  5. boleh di amal kat Malaysia ni...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Dia buat macam tu supaya orang bodoh tu tak beranak pinak dan melahirkan orang bodoh...tu la tulis BM campur campur, korang, berlagak konon cakap orang putih, bila suruh baca English penuh, berterabur kefahaman masin masing.

    Cintailah Bahasa Malaysia, kalau tak kita orang Melayu, siapa lagi? tak kan nak suruh Somalia cintakan Bahasa Melayu. Diaorang tutuh/kongkek Melayu gemuk macam Obefien, ada lah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails