Wednesday, 28 August 2013

Serius LOL - Objek Paling Tak Disangka Menyebabkan Tayar Pancit


What?

How the hell did this happened? 




Laporan asal Twitter Fa_Fa_Fanadya

20 comments:

  1. tayar pancit tapi at least dia dapat spanar free!!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. spanar masuk tayar, pancit le.. bila tayar dah laju, kunci pon boleh tembus tayar..

      Delete
  3. tertinggal spanar dalam tayar noob..

    ReplyDelete
  4. aku rasa masa tukar tayar dlu, tukang pasang tayar tertinggal spanar tu dlm tayar..pahtu dia pam je tayar tu dan pasang tayar..owner kereta ade ade perasan ade bunyik ketang2 dlm tayar tp wat dun know je..smp la tayar tu pancit..the end..itulah kisah tayar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita suka duka dan sedih pilu percintaan terlarang tayar dan spana dalam menempuhi kehidupan seharian~ :)

      Delete
  5. harap pagar, pagar makan padi

    ReplyDelete
  6. Aku pun pernah kena spana tembus tayar kat Kampung Medan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. trick baru kot utk carik mangsa towing, dulu tabur paku orang dah tau sangat keja diorang

      Delete
    2. lepas ni tabur perempuan?

      Delete
    3. bila nak tabur duit pulak ?

      Delete
    4. dah..dah..jangan nak tabur fitnah

      Delete
  7. dia pakai tayar cap ayam .. lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails