Tuesday, 27 August 2013

Serius LOl - Pusat Perubatan Alam Ghaib Kini Sudah Mesra Teknologi!


LMAO

Boleh terima tempahan pakai sistem SMS dan bayar pakai kad kredit ataupun e-banking. Teknologi terkini dan dunia supernatural kini kompatibel! Melayu kini semakin pandai berniaga! 

Thanks @amenoworld




26 comments:

  1. ni nak menempah tiket ke neraka ni....

    ReplyDelete
  2. aku dah tempah 100 qadam, lepas ni aku suruh qadam2 aku je buat kerja, aku duk relak goyang kaki je kat rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa ada bersepah qadam... kalau lu nk, wa bagi 16 qadam utk tolong goyangkan kaki lu time kt umah... dah x payah nk penat goyang kaki sendiri plak lpas nie... :-D

      Delete
  3. ... bila masa pulak nak berdoa?
    Kalau fail complete apa2...
    cakap pasal tertinggal qadam ke, qadam tak mari ke, .... syirik tu oii..

    ReplyDelete
  4. hahaha. siap ada maybank to you. bullshit

    ReplyDelete
  5. Aku ada pergi tempat dia kat ampang dulu. BOleh percaya la lepas tengok ngan mata kepala sendiri. Ustaz taridi nama dia

    ReplyDelete
  6. Western union untuk orang luar negara tempah.. kah kah kah!

    ReplyDelete
  7. kalo sesape order.. automatik jadi Qadam kpd penjual tu..

    ReplyDelete
  8. Allah membiarkan Iblis, setan dan jin di dalam jasad insan kerana insan adalah kejadian yang Allah muliakan. Kejadian yang sempurna sudah tewas kepada kejadian yang kurang sempurna, Allah menjauhi ...

    ReplyDelete
  9. mcm mna aku nak tau yg aku dpt qadam anmadil .. sekali kene klentong dpt hainan naye jer anak bini aku..

    ReplyDelete
  10. Pembohong! Ustaz yg dok jual qadam ni pun munafik.

    Nak murah rezki, nak minta perlindungan etc minta dgn Allah, bukan qadam makhluk halus.

    Diri sendiri pemalas, suka cari pasal, kelakuan diri x jaga mcm mana nak dpt duit lebih, mcm mana nak dpt ilmu, disukai org? Harapkan qadam... Good luck with your new god!

    ReplyDelete
  11. kadam2 ni adalah jin...
    tidak boleh manusia memintan bantuan dari jin kecuali Jins Samsudin...tu pun tak blh dah skg sbb beliau sedang sakit.

    ReplyDelete
  12. kadam nie blom abih baca mukkadam lg..

    ReplyDelete
  13. hahahaha~ dulu ada satu bomoh, namanya pawang sultana, relax je jual barang2 bomoh dalam blog~ sekarang blog dia dah tutup kalau tak silap~ tapi barang dia memang barang betul~ paling aku kelakar tentang dia adalah ada satu batu dia jual~ siap kat detail tu, "batu ini mengandungi 100 ekor jin (khadam) yang telah dimasukkan oleh pawang untuk kegunaan2 yang tertentu"~ gila betul~

    ReplyDelete
  14. qadam ini bukan nya menggantikan tuhan. tapi cuma pekerja.

    adakah mengambil pembantu dan pengawal peribadi itu syirik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro DX boleh rujuk surah jinn 72 : ayat 6~
      terang dan jelas ada kat situ~

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails