Tuesday, 27 August 2013

Serius LOL - Restoran Dengan Nama Yang Sangat Awkward


Hahhaa!

Nama yang sangat awkward. 




8 comments:

  1. Restoran Vargina, tagline "Makanan Islam Yang Lazat"...terbaekkk!

    ReplyDelete
  2. lepas nih bole buat.. Restoran Kornek "Makanan Halal"

    ReplyDelete
  3. yang lazat bila ditelan guna mulut..haha

    ReplyDelete
  4. Ni kat bandar baru sentul, restoran sebelah tong sampah....myb di punya pelaris kot hahahaha

    ReplyDelete
  5. tak tahan tagline makanan islam yang lazat.


    Entri Terbaru : Lagi Hujan CPUV

    ReplyDelete
  6. Salam, its Vargina not Vagina. Ni rest my FIL tak guna pelaris tak guna apa, Vargina tu nama mak my FIL. Kalau SSM boleh bagi approval tak kan you guys tak boleh fikir kot?? If tak tau pergi jer bos tu tanya, kenapa nama kedai macam ni, kan senang tu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails