Wednesday, 21 August 2013

Serius LOL - Ini Ialah Ipad Paling Sedih Pernah Kami Jumpa


Cheap Ass

Nakharom...... iPad mini boleh beli tapi apsal protective screen dia macam gelandangan?





21 comments:

  1. tujuan die utk water proofing kot. musim2 ujan.

    ReplyDelete
  2. obe, jangan la samakan dengan gelandangan..ibarat menghina mereka ja..mesti ko tak pernah jadi gelandangan kan, sebab tu ko tak kesah buat ayat macam tu.

    Habis kalau dia pakai screen protector yang mahal, ko samakan dengan apa plak?Corruptor?

    jaga bahasa sikit

    ReplyDelete
  3. betul.. jangan buruk sangka. dia mungkin sudah ada perlindung skrin pada IPad dia. dia balut dengan beg plastik itu mungkin hendak elakkan air hujan atau minuman yang tertumpah.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Cian obe kene marah sbb bersangka buruk terhadap owner ipad ni. However it is a good entry..but very high negativity.

    ReplyDelete
  6. Yup..setuju dengan Ayam belanda, good entry.actually aku pon suka tgk benda2 pelik camni..:)

    ReplyDelete
  7. Obe org kaya..selalu cakap pasal nak bercuti tempat mahal2..pandang hina kepada org susah..

    ReplyDelete
  8. Buat entry ni obe:

    http://akubloggerlah.blogspot.com/2013/08/lelaki-ini-setubuhi-kuda-demi-keturunan.html

    Facepalm topic for today

    ReplyDelete
  9. haha...tula...byk yg sensitip ni pehal

    ReplyDelete
  10. mgkin dia nk main ipad time hujan..sebab tu dia plastickan..

    ReplyDelete
  11. serius , bnde mcm ni pon jdi isu...
    tah pape je la..maybe org tu bru beli..
    ofcos la jakun,syg nk bkk tkot calar -_-'

    ReplyDelete
  12. pnah plak obe kisah pasal korang pnye pendapat? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah. 2,3 kali aje kot.
      Lain2 tu...dia tak kesah pun. Tulis la mcm smart ass-us pun. hohoho

      Delete
  13. ni style balut camni klu naik motor time ujan la Obe gemok... klu handphone slalu org wat gini...kao gemok skema mmg xde life xtau mende2 gini. bodoh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails