Monday, 19 August 2013

Serius Indo - Remaja Maut Akibat Mercun Buatan Sendiri Sempena Syawal


RIP

Seorang remaja Indonesia tekorban akibat mercun buatan sendiri beliau di bawah. Mercun buatan sendiri setinggi 130 sentimeter dengan 4 kilogram letupan ini dibina bagi menyambut kedatangan Aidilfitri di Pemalang Jawa Tengah. Ratusan penduduk kampung yang melihat upacara tahunan ini melihat Ahmad Mutohar diletupkan mercun gergasi binaan beliau. There are a few photos floating on the interwebs. Kami tak nak post tapi safe to say nampak macam mangsa bedilan mortar. Hancur habis kaki! DAYYUM!


7 comments:

  1. give them some condom..hoped they will stop reproduce..

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=-31ig4xgTGA

    KAKI JADI CEBISAN!

    ReplyDelete
  3. mati sia2 je.....kalau mati kena bom kat syria kan dah dapat mati syahid...

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak raya


    Entri Terbaru Diupdate 3saat Lalu : Dunia Lego Semua Empat Segi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails