Wednesday, 28 August 2013

Serius Cool - Cosplay Lolita Syaria Compliant (14 Gambar)


IN B4 Butthurt

Noor ialah seorang coplayer yang menggayakan kostum Lolita yang popular di Jepun. Tahukah anda fesyen lolita ini mendapat inspirasi dari pakaian zaman Victorian England? Noor, seorang gadis muslim yang berasal dari London meminati subculture ini tetapi beliau cuba memastikan kostum Lolita beliau syaria compliant. Di Malaysia ada juga penggiat Lolita muslim. Kami tak nak letak gambar mereka disini pasal kami pasti takut nanti ada NGO Melayu Islam Silat Pembela Agama Tuhan akan buat laporan polis kata mereka hina Islam. You can never be too sure these days pasal level of butthurtism di Malaysia is at an all time high.



Laporan asal Flickr  Noor

17 comments:

  1. Cantiknya dia.. serius suka tgk girl pkai lolita ^^

    ReplyDelete
  2. macam sial...geli aku tengok...

    ReplyDelete
  3. high level of butthurtism +
    extremely low level of intelligence = meleis

    ReplyDelete
  4. asal kawan kawan dia macam fag je

    ReplyDelete
  5. Lolita itu BUKAN Cosplay tetapi adalah sejenis fesyen pakaian. Dan peminatnya tidak pakai kostum tetapi Pakaian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. true! And I'm a personal friend to Noor and you can bet that she saw this and she can sue you (the writer of this post) for not informing her of the usage of her pictures as well as writing about her while including false facts.

      Delete
  6. memg mengha la citenye,,kan nmpk aurat 2,,bodoh ke ape,,pakaian ni memg x bolh dipakai oleh wanita islam,,sape beragama islam 2 mesti bab cre pemakaian yg betol,,owner blog ni kafir agaknya,

    ReplyDelete
  7. kuitik!.. prasangke baik... die period kot

    ReplyDelete
  8. OWNER BLOG NI KAFIR MCM CIBAI

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails