Thursday, 22 August 2013

Serius - Operasi Menyelamat Lelaki Obese 610 Kilogram Di Saudi (11 Gambar)


Al Obese

Khalid Mohsen Shaeri (20) ialah seorang pemuda obese dengan berat badan 610 kilogram. Berat badan beliau meningkat kerana masalah kesihatan dan akibatnya beliau terperangkap di dalam rumah beliau selama dua tahun. Semalam beliau diselamatkan dari rumah beliau di Jazan, Arab Saudi untuk mendapat rawatan di King Fahd Medical City di Riyadh. Sebuah forklift terpaksa digunakan dalam proses menyelamat dan sebuah pesawat kargo Hercules C130 disewa khas untuk menerbangkan beliau. Kesemua kos menyelamat, memindah dan perubatan Khalid Mohsen Shaeri ditanggung sepenuhnya oleh Raja Abdullah. Alhamdulillah. Raja yang prihatin dengan rakyat. While at the same time supports the killing of Egyptians in the name of "terrorism". Saudis are a funny bunch of sambitches. 




Laporan asal NYDailyNews

9 comments:

  1. gaya tu kena ada... walau tersadai atas katil tu..huhu

    ReplyDelete
  2. perghhhh~~agaknya kencing pun dia tak nampak~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh,,, ko apa tahu?? pernah obese sblom ni ka?

      Delete
  3. orang macam ni ada kegunaan ke?

    ReplyDelete
  4. Makan full mendy sedulang tu pun tak cukup ni.

    ReplyDelete
  5. nampak tenang je mamat ni

    ReplyDelete
  6. takkan 610kg kot? 610lb munasabahan skit.

    ReplyDelete
  7. ni belum makan babi, kalau makan babi, mau 800kg agaknya~
    nafsu~ nafsu~ gemuk sampai menyusahkan orang lain~ ni nak berak mandi agak2 cemane ek ?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails