Wednesday, 14 August 2013

Serius LOL - "Kuih Raya" Paling Power Di Hari Lebaran


420!

Yeah ....... ini memang beraya betul ni. 




Laporan asal Twitter @Headsink

31 comments:

  1. dahell is dat??? (o____o)...

    ReplyDelete
  2. takde ape yg tak kena dgn gamba ni kecuali ayat sarcastic yg korang guna utk post ni..

    ReplyDelete
  3. tahukah anda wanita tersebut adalah pesakit tumor yg berjaya merawat penyakitnya sendiri menggunakan cannaoil?

    ReplyDelete
  4. tk lah kat sini je..

    https://www.facebook.com/GerakanEdukasiGanjaMalaysia?fref=ts

    ReplyDelete
  5. sory la bro admin. Takkan tak tau guna Internet, benda Ganja ni dah tak bikin tekezut dah..Satu dunia dah tau kebaikannya...jgn simpan orang bawah tempurung bro oi. Demi nak mendapat klik viewer je, etika di pinggirkan...

    ReplyDelete
  6. SERIUS COOL la pic ni. Bukan pic merompak merogol bagai. Pic kasih syg suami isteri yg salng memahami. Lagi SERIUS COOL kalo admin dpt post ttg kebaikan ganja yg mungkin org masih x tau. Atau bagaimana kehidupan kita yg tpaksa telan dadah farmasi semata2 utk berubat. Atau juga listkan pengguna ganja yg mungkin akan buat org lain bukak mata. Sy percaya admin mesti lebih rajin google daripada saya.

    ReplyDelete
  7. Tiada yang "serius" dalam gambar ni. Kalau undang - undang tak menimbulkan ketakutan terhadap masyarakat. Silap - silap gambar ni korang tengok biasa ja, macam gambar korang time kecil pgg botol susu dan mak yng susukan. Nothing "serius" bro.

    ReplyDelete
  8. salute dari saya. salam kasih sayang.

    ReplyDelete
  9. sponsor by mountain dew tu....do the dew!~~

    ReplyDelete
  10. dalam sibuk mempromosi kebaikan ganja, jangan lupa ganja juga menimbulkan schizophrenia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nk giler... giler ajer... xpayah nk pakai ganja leh jadi gila... lalalalal

      Delete
  11. nice 1 . salute . banyak kebaikan ganja ni . tgk nilai kat gambar tersebut . tolong menolong , saling memahami , kasih sayang . nice bro !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya setuju...hidup sentiasa tenang...:)

      Delete
  12. ganja menyebabkan schizophrenia?blog serius tk sukup serius klu betul u guys support legalisasi..orang dah lama tau fakta tu salah..ape ni kata blog aliran baru tp minda kebelakang..tlg la educate your follower bro....

    ReplyDelete
  13. "Dan apakah mereka tidak memperhatikan bumi, berapakah banyaknya kami tumbuhkan di bumi itu pelbagai macam tumbuh-tumbuhan yang baik? Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat suatu tanda kekuasaan Allah. dan kebanyakan mereka tidak beriman." [Asy-Syu'araa': 7-8]

    ReplyDelete
  14. Wow respect... satu dunia dah tau kebaikan ganja... isteri yg memahami suami seperti gambar ni.. memang one in a million... :) lucky man

    ReplyDelete
  15. ganja x salah..yang salahnye org yg menggunakan untuk tujuan lain....sekian

    ReplyDelete
  16. pasal ganja sy dh x heran... yg sy kisah kuih makmur & mcm kerepek kt dlm 2 balang kt blakang...

    ReplyDelete
  17. kutuk mastika sampai berbuih, headline sendiri macam mastika. come on admin, you can be better

    ReplyDelete
  18. kemon bro..Educate people. Cool siakk gamba ni..lovely!

    ReplyDelete
  19. ganja menyebabkan Alzheimer la ngok. bukan schizophrenia.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails