Wednesday, 5 June 2013

Serius FAIL - Video Muzik Paling Sengal Dan Facepalm Hari Ini


Dear God!

My earsssssssssssssssssssss. Siapa dapat tahan sampai habis akan dapat Bisjut dan Royi

32 comments:

  1. ni apebende siakkkk...... fuckkkk

    ReplyDelete
  2. Boleh tahan jugak lagu ni aku dengar sampai habis. hahaha

    ReplyDelete
  3. DEFUQ....this is insane

    ReplyDelete
  4. siyot lah!terpaksa melepaskn royi n bisjut!

    ReplyDelete
  5. nekad lepas nie tak mau dengar lagu rap dah....

    ReplyDelete
  6. 17 seconds.. ughhh... no more!!!

    ReplyDelete
  7. I do hope he kommit suicide after singing this song

    ReplyDelete
  8. dafuq did I just watched???

    ReplyDelete
  9. tu kening ke getah paip???

    ReplyDelete
  10. celaka. bernanah telinga aku. woi obe, aku nak klaim royi ngan bisjut nih.

    ReplyDelete
  11. yg tolong record tu mesti dh buat operation tinge..... >_<

    ReplyDelete
  12. suara x sedap tu dah satu hal, video klip pn mcm haram jugak!!! Berdarah la telinga aku....

    ReplyDelete
  13. aku kenal mamat ni.
    ni kan laki si Eira Syazira tu.
    lol!

    ReplyDelete
  14. 3:05 Dafuq??? Is he standing on a laptop????

    ReplyDelete
  15. HAHAHA... meleleh telinga aku dgr lagu nie smpi abis...muka x bole blah..

    ReplyDelete
  16. dafuq ?!!! abis quota broadband aku..

    ReplyDelete
  17. i've risked my life for this shit

    ReplyDelete
  18. suara macam gampang

    ReplyDelete
  19. lagu dah ok....sayang lirik n nyanyian....hahahha bullshitt

    ReplyDelete
  20. cancel lah makan maggi telur aku ni...fuck!

    ReplyDelete
  21. Ak dpt lempang juru Camera pn jadilaaa...plzzz...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails