Thursday, 8 November 2012

Serius LOL - Hilarious Must See : DVD Cetak Rompak Malaysia (12 Gambar)


Hilarious la sangat?

Oh pengeluar DVD cetak rompak Malaysia sangat LOL. Semua filem tak kira genre apa diletakkan review "Hilarious Must See". Hilarious!




14 comments:

  1. sebagai penulis, dah jadi habit untuk aku baca sinopsis DVD. Satu benda yang aku perasan, diorang ni suka pakai copy pasta je review orang buat kat Yahoo or other social platforms. Kengkadang tu sinopsis mengutuk pun ada, sinopsis tak habis pun ada, ataupun terus sinopsis cite lain.

    Totally wrong but funneh like hell :p

    ReplyDelete
  2. Bro, jangan lupa, di negara kita je yang ada PSA (public service anouncement) kat DVD pirate yang menyatakan "sila beli DVD cetak rompak yang original (gold disc) dan bukan DVD cetak rompak yang di cetak rompak (Blue Disc)"...saya tunjuk kat rakan kerja dari America...ketawa ROFLOL"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak bleh blah bila dengar translation dia dalam bahasa cina. Anak aku pun ikut. Hahahaha.

      Delete
  3. ada 11 dol hillarious must see tp 1 masterpiece jek yg korang nampak..damn

    ReplyDelete
  4. HAHAHA cerita serius giler pon "A Hilarious Must-See"? Tapi cerita lawak lak yang "Masterpiece" tu memang epic giler ar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails