Sunday, 4 November 2012

Serius Fakta - Fakta Menarik Mengenai T-Shirt


Kegemaranku

We in Blogserius are great fans of Threadless T-shirt. We buy them in Bulk and wore them almost everyday. Just how big is the T-shirt industry? Read on but we can be certain that it is bigger than my belly.



Laporan asal Visually
 

10 comments:

  1. Nice one! Got a lot of info on tis. Great stuff!

    ReplyDelete
  2. aku penjual t-shirt yg stylor@

    ReplyDelete
  3. padan muka anon bodo fuck.dah tak bleh komen mcm lahanat.

    ReplyDelete
  4. asal kurang jer org yg komen? mane anon2 ?

    ReplyDelete
  5. Asal muka Najib kat kat, comment anon sumer enable. Bila gambar Najib dah xder, comment anon disable ? Hahahahaha. Ini adalah satu konspirasi. Wakakakaka.

    ReplyDelete
  6. kalau zaman sekolah aku dulu selalu beli t-shirt billabong atau quicksilver kat petaling street, org cakap nak tau ori ke tak kalau ori dia takde tulang kat tepi. tapi sekarang tak kira ada tulang ke takdak tulang ke dah tak kisah dah janji boleh pakai

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails