Monday, 5 November 2012

Serius Cool - Mobiado Grand Touch : Telefon Pintar Diperbuat Dari Marmar (9 Gambar)


Will it blend?

Mobiado Grand Touch CPT001 ialah telefon pertama yang diperbuat daripada marmar. Peranti Android ini mempunyai skrin 4.7 inci Super Amoled , pemproses 1.2 Ghz Dwi-Teras, RAM sebanyak 1GB dan kamera 5 megapixel. Ianya hanyalah sebuah Galaxy Nexus yang diberikan pengubahsuaian ala "pimp my ride". Selain kemasan marmar, Grand Touch CPT001 juga dibina menggunakan kayu  dan granit.



Laporan asal Mobiado

11 comments:

  1. marmar jatuh berderai. tapi kalau kau kaya sampai mampu beli telefon ni, kau kisah apa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnya hanafijaafar sudah kembali hehe.

      Delete
  2. Replies
    1. sibuk sikit... biasalah kerja makan gaji... mcm tak sesuai je pakai marmar buat henpon. btw aku baru angkat galaxy note 2 semalam, memang terbaik ah puas hati guna

      Delete
    2. hari tu kau komen kat Nexus 4, harga rm1k belum mampu milik.. ini dah beli note 2 pulak.. mana satu tipu?

      Delete
  3. Gilalah. Boleh buat tiles bilik air rumah Obe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails