Wednesday, 21 March 2012

Serius Genius - Komen Terbaik Artikel Malaysia Kini


Coz we all love wise asses!

Thanks @AzmanIshak for the lulz



Laporan asal MalaysiaKini

56 comments:

  1. Replies
    1. BR1M tu bkn mak bapak najib or nenek rais yatim punye pung... kecoh ar...

      Delete
    2. lerrrr...ingat duit tu duit Najib ke? Kena potong gaji diorng sorang sikit?

      Delete
    3. BR1M > NAJIB > KERAJAAN > CUKAI > RAKYAT > BR1M > NAJIB > KERAJAAN > CUKAI > RAKYAT > BR1M > NAJIB > NAJIB > NAJIB > NAJIB > NAJIB >

      regard wit thanks,
      NAJIB

      Delete
    4. pastu buat roadblock satu jalan ade 17 roadblock... sbb nk amik balik modal... am not kidding meh...

      Delete
    5. alah,mcam duit BR1M tu duit Najib lak,tu duit rakyat gak,duit kita gak

      Delete
    6. apa kes semua yuran u semua naik?

      Delete
    7. bodo punye JTX Malaysia macam rais jugak.bepuluh2 tahun memerintah bagi 500 dah nak mengungkit.

      Delete
    8. kebabian yang agak sial disitu...
      pehal lak nk men isu BR1M...
      tu tggungjawab pemerintah...
      ingat bodo2 ja ka rakyat dok bayaq cukai suma...????
      kami pangkah angpa dulu bukan soh angpa songlap duit la bangkai... utk uruskan negara ja, gaji angpa tu dri duit cukai rakyat, so, rakyat ni majikang angpa suma lah bodoh~~~
      sial la puihh~~~~

      Delete
  2. Komen orang Kelantan pasal politik memang pedas2 beb! haha

    ReplyDelete
  3. Rais knows cause he used to have a Myspace account. Ir At however, is a #BBNU or a butthurt facebookfag/Twittard.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inb4 the Msian govt introduces a Malaysian version of fapbook and Slutter

      Delete
    2. agree
      u be the fisrt to make it
      we start wit u as a role model

      Delete
  4. tapi awek tu mmg very the cute my taste... jadi awek aku?

    ReplyDelete
  5. oh aku bab camni aku suke sgt... hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. #Problem, Rais ?

    ░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
    ░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
    ░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
    ░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
    █░▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
    █░▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
    █░░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
    █░░░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
    ░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
    ░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
    ░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
    ░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
    ░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
    ░░░░░░░░█▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
    ░░░░░░░░█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
    ░░░░░░░░█░░░░░░░░█░░░░░░
    ░░░░░░░▄██▄░░▀▀░▄█▀▄░░░░
    ░░░░░▄▀░▀▄▀▀███▀▀▄▀░▀▄░░
    ░░░░░█░░░░▀▄▀░▀▄▀░▄░░█░░
    ░░░░░█░█░░░█░░░█░░█░░█░░
    ░░░░░█░█░░░░▀▄▀▀▀▀█░░█░░
    ░░░░░█░█░░░░░▄░░▄██▄▄▀░░
    ░░░░░█░█░░░░░▄░░████░░░░
    ░░░░░███▄░░░▄▄▄░░░▄▀░░░░
    ░░░░░░▀▀█▀▀▀░▄░▀▀▀█░░░░░
    ░░░░░░░░█░░░░█░░░░█░░░░░

    ReplyDelete
  8. datuk seri, ada orang kutuk datuk dalam blogserius. kita ambik tindakan datuk. HAHAHA - barua kerajaan

    ReplyDelete
  9. kasi check sikit IQ level rais tu~ aku rase paling tinggi pon 80 la~ hahahaha~ dahi saja luas, dalam kosong~ puih!

    ReplyDelete
  10. Tak habis2 nak down kan kerajaan.. Ingat senang ke tadbir negara.. Kira oklah, selagimana kita tak hidup merempat kat negera sendiri.. Cuba tengok negara bergolak yang terpaksa berhadapan dgn Amerika..

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Kira oklah, selagimana kita tak hidup merempat kat negera sendiri.."

      ko tau realiti bangsa ko sendiri ke tak ?? ko tau tak aset bangsa ko dalam malaysia ni berapa percent je tinggal ??

      Delete
    2. @kurosagi ko lek jer....si d_tieah ni endon pasal tu dia kata macam tu...hahahaha...g balik endon la tieah oi...

      Delete
  11. dah memang kerajaan ni bongok nak buat mcm mana. org cina semua dah solid nak sokong pembangkang. ada lembu masukkan dalam kondo. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbual kencang cm ribut. dpn najib tersipu2 tangn letk celah kangkang cm nk sarapan plempang

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  12. memang la nak tadbir negara tu x senang.tapi perlu ke nak tekan rakyat?fyi, kita pun kena hadapan dengan Amerika jugak hapa...

    kita downkan sebab nak upkan dia in the future...itupun kalau ada future la...

    ReplyDelete
  13. Rais ada twit ke FB ?????????? ke dia masih semangat 46 ? [o]

    ReplyDelete
  14. ini dakyah roket mnyesatkan puak rosmah. ini sume rekaan semata2! aku sokong parti berlian

    ReplyDelete
  15. Tu gmbr profile pic betul ke? Mcm x caye je awek tu boleh tulis camtu. Muka dah lawa

    ReplyDelete
  16. Awek tu aku rase mcm ade dlm friend list aku..

    ReplyDelete
  17. Rais mmg BODOH !! wahahahahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha....pandai komen nih.....sungguh kagum aku dengan kegeniusan komen ni...bley apply masuk oxford ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak la u ni.taknak try masuk raja lawak?

      Delete
  19. betul la tu..
    contohnya, macam gak friendster, myspace, etc
    orang akan beralih kepada sesuatu yg lain/baru/best nanti

    ReplyDelete
  20. klu mcm tu kita tgu pakatan plak memerintah..tgk mcm mane..ada x bodo ke..pndai ke..bgang ke...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails