Wednesday, 28 March 2012

Serius Cool - Pertandingan Cheerleader Di Russia (13 Gambar)


Fapinski Fapinski

Pedo alert! Pertandingan tahunan cheerleader di Russia yang dilangsungkan di Moscow 24 haribulan yang lalu. Da! Da! I find this interesting kerana as far as I know budaya cheerleading tak ada dalam budaya mother Russia. Mungkin macam di Malaysia, Russia juga terpengaruh dengan sukan lompat terkinja-kinja ini.

in b4 "god damn Russia pun ada hipster chick?"







Laporan asal EnglishRussia

18 comments:

  1. Replies
  2. ingatkan ade gambar formation yg diorg wt..

    ReplyDelete
  3. mak aih.

    besarnya drumstick dia.

    ReplyDelete
  4. keterlaluan...aku tengok hhuhuhuh
    blog ohsenyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi mampos ngan ohsenyum kau tu..obe,kalau budak ni komen,dlete trus komen dia..menyemak je..blog murahan.puiii

      Delete
    2. apa la korq..blog oh senyum aq rasa sngat bgus..silap2 blog serisu boleh kalah dgn oh senyum..kamu tau..

      Delete
    3. komen sendiri guna anon ke ohsenyum?? gaya bahasa masih sama~

      Delete
    4. obvious sgt...! hahaha

      Delete
  5. Fap fap fap for mother russia

    ReplyDelete
  6. wow mcm sush je :( menjual handmade keychain at galeritiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. whatever it is latinas still win

    ReplyDelete
  8. tetek kecik...tapi boleh spread..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails