Saturday, 31 March 2012

Serius LOL - Typo Yang Awesome


Hahahhaa...

Typo best...... sangat SERISU!



Laporan asal Mstar

26 comments:

  1. Replies
    1. dadih pusaka tok mat1 April 2012 at 04:18

      oi 1st lah.tu pn nk d ajar ke

      Delete
  2. kah kah kah...
    mstar win...

    ReplyDelete
  3. bodo la obe..ko pon typo gakk serisu..puii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la bodo xphm sarcasm. PHUIHHHH

      Delete
    2. aku pun pui kan sedas

      Delete
  4. haha...dorg dh btolkan... kecut la tu

    ReplyDelete
  5. lorh..macam mane leh jadik gini..huhu

    ReplyDelete
  6. cilako...jgn la hina pemimpin aku...

    ReplyDelete
  7. najib nganga la luas2.

    ReplyDelete
  8. yg aku heran , bukan men ramai orang tunjuk ke arah takungan tu --'

    ReplyDelete
  9. kasian PM kita di buat macma tu sekali....alamak anonymous dah boleh comment...lari!!!!.......abislah aku!

    ReplyDelete
  10. Bodo la org macam one ni.... org yg baik xnak so Kong org yg ajar ngumpat yg nnak so Kong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru belajar mengeja ke?

      Delete
  11. kahkahkah..sama spesis mcm ang la obe oi.ang kan raja typo...kahkahkah..
    :P
    -johey

    ReplyDelete
  12. yes!!anonymous dah ade balik!!hidup anonymous!!!!

    ReplyDelete
  13. ramai-ramai tunjuk manhole sambil senyum.. macam bodoh

    ReplyDelete
  14. sial..dorg cm dh lupa tntg bayi tu.siap senyum bagai.mntg2 mke msuk paper.fuck lh.ingt ape ank kuceng ke mti!

    ReplyDelete
  15. yg pasti page tu dah kne remove wakaka!

    ReplyDelete
  16. tak lawak pun?

    ReplyDelete
  17. Hahahahahah...untuk beberapa detik, aku take time nak digest 'takungan Najib'. Takungan najis ropenyer.. aku rasa xde kot spell check autocorrect for Najib. Heran..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails