Saturday, 17 March 2012

Serius - Inilah Rupa Pembunuh 16 Orang Awam Afghnistan tempohari


Staff Sgt Robert Bales.

Inilah rupa tentera Amerika yang membunuh 16 orang awam dimana 9 daripadanya anak-anmak kecil. Tak cukup dengan itu Staff Sgt Robert Bales (38) kemudian membakar jasad mereka dengan memcurahkan petrol. Robert Bales, seorang vateran tentera selama 11 tahun kini sudah dihantar pulang ke Amerika dan merengkok didalam penjara tentera Fort Leavenworth, Kansas. Pada hari kejadian Robert mengaku dirinya mabuk selepas emo melihat rakan kehilangan sebelah kaki akibat letupan bom .Selain daripad itu beliau juga dikatakan mengalami masalah gangguan otak kerana pernah tercedera ketika bertugas di Iraq.

Bapa beranak dua yang berasal dar Ohio ini kini menanti untuk dibicarakan di Amerika atas kesalahan beliau. Yep beliau akan dibicarakan di Amerika bukan di Afghanistan. Jika sabit kesalahan beliau akan menerima hukuman mati mandatori. Chances are akan plead insanity dan tidak akan dihukum.Let's watch and see yes?





laporan asal DM

19 comments:

  1. mengaku gila senang...
    duduk penjara sambil makan duit tax payer americano

    ReplyDelete
  2. what you see right there is a face of a Redneck...

    ReplyDelete
  3. jahat.. american asyik buat hal je. pfft..

    ReplyDelete
  4. mohon campak dalam rumah Saw

    ReplyDelete
  5. huhuhu...satu hari dia akan mati juga.....

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. huhuhu...satu hari die mati kne hempap ngan obe..

    http://ohtenuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. sebab tula tuhan haram kan arak

    ReplyDelete
  8. Ohsenyum

    http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0h59l1ORm1r0q2j0o2_500.png

    ReplyDelete
  9. pertubuhan ayahnda pekida meleis mesti amat bangga mamat robert ni budak pekida..
    1st potos salam bukak buah tuu...cucuk2 mcm puiii

    yeay...akhirnya gangsta meleis dgn jayanya sludup anak masuk dlm tentera dajjal amrika.


    sila share sesuka hati.xyah mohon2..

    ReplyDelete
  10. Gerenti akan lepas. Klo masuk dalam pun gerenti xkan lama. :(

    ReplyDelete
  11. ceh. US...they don't care shit about orang luar. mmg x la diorg nak penjara these motherfuckers. media cakap penjara t0 please everyone padahal tak. rot in hell la u US "army" cocksuckers

    Malaysia Ukulele Day (MUD) 2012 | downgila

    ReplyDelete
  12. hehe..suke dia dah bunuh orang..dont worry mate,Allah know what to do with him..

    ReplyDelete
  13. xpa..kalau lepas mahkamah dunia..mahkamah akhirat dia grenti xlepas punya..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..for killing terrorists in Afuckghanistan. Hail USA

    ReplyDelete
  15. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails